VIDEO/ Arădencele au talent! Adina Gherasim, dansatoarea la bară care I-A ÎNNEBUNIT pe bărbaţi

VIDEO/ Arădencele au talent! Adina Gherasim, dansatoarea la bară care I-A ÎNNEBUNIT pe bărbaţi

Arădeanca Adina Gherasim i-a înnebunit pe bărbaţii din juriu şi pe telespectatori cu mişcările ei în semifinala show-ului „Românii au talent”. Dansatoarea a ridicat sala în picioare cu fiecare mişcare lascivă făcută la bară.

„Mi-a plăcut numărul ei şi consider că acesta este un număr acrobatic. Vreau să te felicit pentru alegerea cu costumului. Ai arătat arta. Ai arătat că dansul la bară nu este doar ceea ce se crede despre el. Este acrobaţie, sport”, a spus Mihai Petre.

„Ai fost foarte sexy şi aşa. Tocurile acelea erau exagerate”, a spus Andra, cu trimitere la faptul că, de această dată, Alina Gherasim a dansat fără tocuri, iar Andi Moisescu a făcut şi o glumă: „Nu a fost dans la bară. A fost o reinterpretare a fuiorului”.

Arădeanca a mărturisit într-un interviu că dansul este viaţa ei iar pe scenă se simte cel mai bine. „Îmi place foarte mult sportul, am făcut karate, baschet, fotbal, atletism, dans. Înainte faceam doar sport şi mergeam la şcoală. În cluburi nu am avut permisiunea să merg decât dupa 18 ani. Am aşteptat cu nerăbdare să pot merge în club, atunci a fost perioada când weekend de weekend eram în club şi am început cariera de fotomodel. În acelaşi timp am început să dansez în club. Mă certam non-stop cu părinţii, nu voiau să mă lase, îmi dădeau bani să nu mai merg, dar degeaba, eu tot voiam. Era mai greu până s-au obişnuit cu stilul meu de viaţă, dar l-au acceptat într-un final”, a declarat Adina Gherasim.

Nu de mult, Adina Gherasim şi-a demonstrat calităţile într-un număr executat chiar în centrul Aradului, unde s-a folosit de bara unui semn de circulaţie!

Foto: Facebook/ProTV

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.