VIDEO/ Aradul deschide Campionatul Naţional Individual de Supermoto şi Viteză pe Motodrom (GALERIE FOTO)

VIDEO/ Aradul deschide Campionatul Naţional Individual de Supermoto şi Viteză pe Motodrom (GALERIE FOTO)

CNI Supermoto şi CNI Viteză pe Motodrom, destinate juniorilor mici de la clasele 50 cc şi 65 cc SM, precum şi Juniori II şi Juniori III de la Viteză, dar şi SM OPEN şi S3 şi SM Hobby, îşi adună piloţii la Arad în zilele de sâmbătă şi duminică, 26 – 27 aprilie 2014, pe circuitul Vik Power.

Un sport foarte spectaculos, ce îmbină secţiunile de asfalt, foarte rapide şi bine virajate, cu secţiuni de off-road, deseori întâlnite pe circuitele de motocross – cam aşa ar suna pe scurt definiţia Supermoto-ului. Disciplina Supermoto a fost, la începuturi, practicată de cei mai buni piloţi, un fel de „All-Star Game” din NBA, în care motocicliştii proveneau din trei discipline diferite iar pentru a lupta de la egal la egal au conceput un circuit bazat pe 50-75% asfalt, restul fiind parte de off-road.

Lăsând la o parte istoria Supermoto-ului, revenim la cursa din week-end-ul următor, de pe Circuitul VIK Power Arad, unde îi vom putea vedea în acţiune pe campionul naţional en-titre, Sorin „Ariciu” Trăistaru şi pe cel care vine puternic din spate, tânărul Vlad Neaga.

Sustinuţi de Ministerul Tineretului şi Sportului, pe circuit vor intra „cei mici”, adică juniorii claselor SM50 cc şi SM56 cc precum şi Juniori II şi Juniori III de la Viteză.

„Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare pentru a vă face o idee cu ce o să vă întâmpinăm în luna mai când Arad-ul va găzdui pentru a doua oară o etapa de Campionat Mondial de Supermoto. Spectacolul de sâmbătă şi duminică, 26-27 aprilie, începând cu ora 10, va fi cu siguranţă garantat şi de noua secţiune de off-road omologată de Federaţia Internaţională de Motociclism, o secţiune cu adevărat spectaculoasă, cu sărituri şi viraje pe placul publicului. Ne străduim să ţinem acest sport în viaţă şi acest lucru nu îl putem face decât prin prezenţa cât mai numeroasă a spectatorilor. Aşadar, vă invităm la sfârşit de săptămână pe circuitul VIK Power Arad. Intrarea este gratuită”, a declarat Sorin Trăistaru.

VEZI VIDEO!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.