VIDEO/ Bibarț le dă din nou FIORI celor care nu-l vor la Primărie

VIDEO/ Bibarț le dă din nou FIORI celor care nu-l vor la Primărie

După o liniște aparentă, lupta internă din PNL pentru candidatura la funcția de primar al Aradului dă semne că se reaprinde.

Astfel, primarul interimar Călin Bibarț a lansat în spațiul public un videoclip de promovare, însoțit de următorul mesaj: „E timpul tău, al lui și al meu! E timpul NOSTRU! Al celor pentru care ARAD înseamnă CASĂ și FAMILIE!”.

Videoclipul a fost distribuit masiv pe Facebook de membrii din GRUPUL SUSȚINĂTORILOR LUI CĂLIN BIBARȚ PENTRU PRIMĂRIA ARAD.

De remarcat, că deși Călin Bibarț este nominalizat de PNL pentru o candidatură la Camera Deputaților, acesta nu și-a asumat-o niciodată. Pe de altă parte, nici nu a ieșit să spună tranșant că își dorește să candideze la funcția de primar, ci doar a dat de înțeles asta. Cum, de altfel, o face și acum:

https://www.facebook.com/calinbibartarad/videos/1114275925618233/UzpfSTIyMTM4Mjg3ODIwMDM5ODY6Mjg3NTUyOTY3NTgzMzg5MA/

Până una-alta candidatul stabilit de PNL pentru funcția de primar este Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  1. SPUTNIK MAI LASATI PNL IN PACE .VAD CA MUNCITI MULT PE CALEA MANIPULARII,INTOXICARIISI FAKE NEWS.NU MOR CAII CAND VOR CAINII.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.