VIDEO: „Bibi” dă cu sfinții după ciori! Dar nu numai…

VIDEO: „Bibi” dă cu sfinții după ciori! Dar nu numai…

Silviu Dascăl, candidatul țărăniștilor la funcția de primar al Aradului, a „zvârlit” un video amuzant pe Facebook, al cărui protagonist este primarul (interimar) Călin „Bibi” Bibarț.

Așa cum ne-a obișnuit, „Bibi” sloboade niște sudălmi. De această dată nu la adresa operatorului de salubrizare, ci la adresa înaripatelor care-l deranjau cu croncănelile lor. Dar și la adresa celor care le protejează.

Acestea fiind zise, vă invităm să-l urmăriți pe „Bibi”:

https://www.facebook.com/silviu.dascal/videos/3218927648127901/

Oare ce mai urmează?

  1. Ciorile se bucura, tintarii se bucura si ei ca dezinsectia merge asa de bine,singurii care nu se bucura suntem noi aradenii.Daca nu il alegem primar, falca l-a propus sa ne conduca din parlament. Totul tine de optiunea noastra.

    Raspunde
  2. La toti ni greu …
    Poate prin anii 90 , Bibi putea sa fie un primar decent. Dar in 2020 , chiar avem nevoie de un primar cu o viziune europeana, dornic sa schimbe imaginea Aradului, sa lase realizari serioase in urma lui, nu prostioare demne de un sat cu 1000 de locuitori. Cu siguranta nu i un om rau, dar asta inca nu il califica nici pe departe pentru a conduce un oras care se afla intr o problema majora de identitate si organizare.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.