VIDEO/ COROANĂ NOUĂ pentru câștigătoarea concursului „Miss Universe”. Cui i-a revenit ONOAREA de a o purta pentru prima dată!

VIDEO/ COROANĂ NOUĂ pentru câștigătoarea concursului „Miss Universe”. Cui i-a revenit ONOAREA de a o purta pentru prima dată!

Reprezentanta Columbiei, Paulina Vega Dieppa, de 22 de ani, este noua Miss Univers. La cea de-a 63-a ediție a concursului desfășurat duminică la Doral (Miami, Florida) ea le-a devansat pe Nia Sanchez din Statele Unite, ocupanta locului al doilea, și Diana Harkhusa din Ucraina, care a completat podiumul.

Pe poziția a patra s-a situat olandeza Yasmin Verkheijen, iar pe a cincea, Kaci Fennell din Jamaica.

Este pentru a doua oară când Columbia câștigă titlul de Miss Univers, după victoria din 1958. Paulina Vega Dieppa a fost desemnată Regina frumuseții din cele 88 de concurente. Coroana i-a fost transmisă de Miss Univers 2013, Gabriela Isler, din Venezuela, în prezența unui public alcătuit din 4.000 de spectatori.

Paulina Vega Dieppa 1

Paulina Vega Dieppa

Câștigătoarea celei de-a 63-a ediții a concursului „Miss Universe” are onoarea de a purta pentru prima dată noua coroană a Reginei frumuseții, o veritabilă operă de artă formată din 33 de cristale de Boemia, pe care sunt fixate 5 piese de mari dimensiuni din topaz albastru, peste 300 de mici diamante și alte pietre prețioase, relatează EFE.

Coroana din aur alb de 18 carate, cu o greutate de 411 grame, este rezultatul a 3.000 de ore de muncă și valorează aproximativ 300.000 de dolari. Realizată de firma cehă „Diamond International Corporation”, bijuteria evocă, în mod simbolic, „zgârie-norii” din New York, orașul în care se află sediul Organizației Miss Universe.

Foto: ibtimes.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.