VIDEO: DEZASTRUL din urma CFR-ului! Cum a arătat vestiarul oaspeților după plecarea campioanei

VIDEO: DEZASTRUL din urma CFR-ului! Cum a arătat vestiarul oaspeților după plecarea campioanei

În urma meciului de aseară dintre UTA și CFR Cluj, încheiat cu victoria CFR-iștilor, aceștia au predat vestiarul într-o condiție deplorabilă, lăsând în urma lor un munte de gunoaie.

După partida de ieri dintre UTA și CFR Cluj, partidă câștigată de clujeni cu 1-0 în urma golului marcat de Chipciu, clujenii au reușit să enerveze atât suporterii UTA-ei prin stilul lor de joc caracteristic, cât și femeile de servicu de la stadion care au rămas șocate de ce au găsit în vestiarul oaspeților după plecarea acestora.

Cutii de pizza, doze de suc, sticle de apă, pământ, șervețele și alte gunoaie au rămas împrăștiate în tot vestiarul oaspeților, fie pe jos, fie pe mobilierul pus la dispoziție, ca și cum ar fi avut loc un loc un război în incintă. Astfel, clujenii le dau încă un motiv suporterilor arădeni să scandeze „RUȘINE!”, cum au facut-o și spre finalul meciului în urma jocului făcut de campiona din sezonul precedent.

UTA se va deplasa la București în etapa următoare pentru a disputa partida cu Dinamo București, sâmbătă de la ora 16,30.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.