VIDEO/ INCREDIBIL! Cum ÎȘI TERORIZEAZĂ această învățătoare ELEVII de clasa I

O învăţătoare de la o școală din România este acuzată de mai mulți părinți că țipă la copii și îi umilește, în timpul orelor de curs. Femeia a fost înregistrată de mama unei fetiţe în timp ce ţipa, iar imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare.

Învăţătoarea, care predă la Şcoala nr. 12 (Nicolae Titulescu) din Ploieşti (Prahova), a fost înregistrată în timp ce îşi teroriza elevii de clasa I, după ce mama copilei a descoperit că fetiţei sale îi este teamă să mai meargă la şcoală.

Calvarul copilei de clasa I a început în toamna anului trecut, în luna septembrie, iar părinţii şi-au dat imediat seama că ceva nu e în regulă cu noua învăţătoare a micuţei.

„Primul lucru pe care l-a zis „Mami, doamna ţipă la copii”. Chestia asta o auzisem şi eu chiar atunci când aşteptam să iasă. M-am dus la geamul clasei să trag cu urechea şi să aud ce le zice. Urla. Zbiera ca o descreierată. Nu, nu era o chestie de „ridic tonul ca să îi acopăr„, să ne înţelegem. Urla-certat. „Lasă scaunul ăla copile! Stai frumos!”. Asta în situaţia în care toţi erau în picioare şi aşteptau cu ghiozdanele enorme în spate să li se dea drumul din clasă. Ceea ce iar nu pricep de ce… adică de ce i-ai pune să aştepte dacă toţi sunt gata? Într-adevar nu se sunase, dar atunci lasă-i să iasă când se sună… Să îi pui să aştepte în picioare cu nişte ghiozdane de două ori cât ei şi ei să stea calmi şi liniştiţi mi se pare o naivitate, sincer. Aşadar…doamna urla. Şi avea acelaşi ton ca învăţătoarea mea de acu’ 30 de ani… Am văzut negru în faţa ochilor. […]”, povestește Alexandra Albu într-o postare din 20 septembrie 2014 pe blogul personal.

În înregistrare poate fi auzită învăţătoarea din Ploieşti ţipând la copiii de clasa I, fără ca aceştia să aibă vreun răspuns.

Înregistrarea a fost făcută publică abia acum, deşi datează din anul şcolar care a trecut. Mămica a fost nevoită să-și transfere acum copila la o școală particulară.

Sursa: Youtube/Invatatorii Romaniei

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.