VIDEO/ IPOTEZĂ ȘOCANTĂ lansată de fosta soție a lui Vladimir Putin: Liderul de la Kremlin A MURIT și a fost înlocuit cu o SOSIE!

VIDEO/ IPOTEZĂ ȘOCANTĂ lansată de fosta soție a lui Vladimir Putin: Liderul de la Kremlin A MURIT și a fost înlocuit cu o SOSIE!

Fosta soţie a lui Vladimir Putin, Ludmila spune că soţul său a fost ucis şi înlocuit, la Kremlin, cu o sosie. Ea susține că asasinarea lui Putin a făcut parte dintr-un plan bine trasat în afara țării. Grupurile de interese din Rusia ar fi încercat să o ucidă şi pe ea, dar a reuşit „cu greu” să scape nevătămată.

Dispariția și implicit eliminarea lui Putin, au fost gândite de mult timp. În acest sens au fost pregătite pentru a lua locul lui Putin mai multe sosii. Când una dintre ele a ajuns la performanța dorită de elitiști, Putin a fost înlăturat.
Pentru că Ludmila nu a acceptat rolul de soție a unei sosii, elitiștii au inventat divorțul dintre cei doi.

Ludmila a mai declarat că viața alături de Putin a fost un infern, presărat cu umilințe, bătăi și narcotice. „Am fost o prizonieră”, spune Ludmila. Acum, ea se teme că viața ei și a celor două fiice este în pericol.

În ceea ce privește momentul dispariției lui Putin, ea susține că în acea noapte, Putin a stat de vorbă cu fiicele sale, după care a dispărut și nu s-a mai întors acasă. După dispariția lui Putin, Ludmila ar fi fost amenințată, iar casa în care cei doi locuiau a fost răvășită de mai mulți agenți, care au verificat fiecare fiecare bucată de hârtie. Aceștia au sfătuit-o să tacă, pentru că altfel va muri.

Speculaţiile privind moartea liderului de la Kremlin au apărut încă din lună martie când o jurnalistă din Rusia a spus că oligarhii ruşi l-ar fi ucis pe Putin pentru că acesta nu le mai servea interesele.

https://www.youtube.com/watch?v=6Qb_ORp_oXk

Sursa: beforeitsnews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.