VIDEO/ Microbuz cu ROMÂNI, implicat într-un ACCIDENT MORTAL în Austria

VIDEO/ Microbuz cu ROMÂNI, implicat într-un ACCIDENT MORTAL în Austria

Un tânăr de 29 de ani din România a provocat, luni dimineață, un accident mortal pe o autostradă din Austria. Românul, care se afla pe bancheta din față a unui microbuz, alături de șofer, a încercat să-l dea la o parte de la volan pe acesta din urmă.

Totul a început de la o țigară. Cei doi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat, bărbatul în vârstă de 29 de ani aflat pe bancheta din față atacându-l direct pe șoferul în vârstă de 30 de ani.

Șoferul a pierdut controlul microbuzului, care a lovit remorca unui alt vehicul și s-a răsturnat. În microbuz se aflau șase români care se întorceau în țară dintr-o excursie făcută în Marea Britanie. Unul dintre ei, un bărbat de 60 de ani, a murit după ce a fost aruncat în afara microbuzului, fiind proiectat pe caldarâm. Alți doi pasageri sunt în stare gravă, iar șoferul și încă un pasager au suferit răni ușoare.

Tânărul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului, dar a fost prins în cursul după-amiezii de poliția austriacă, care a mobilizat pentru căutarea lui inclusiv un elicopter și echipe cu câini speciali.

Traficul pe autostrada A1 a fost perturbat timp de mai multe ore în direcția Viena, în urma închiderii a două benzi.

VIDEO/ Microbuz cu ROMÂNI, implicat într-un ACCIDENT MORTAL în Austria accident austria microbuz austria microbuz aus microbuz

Foto: laumat.at

  1. ce cretin!! sa fie pus pe scaunul electric!

    Raspunde
  2. Niciodată nu stii ce fel de cioban iei cu tine în microbuz.Un țăran ce nu avea ce sa caute nici la oi .De râsul Europei!!!

    Raspunde
    • D-voastra fiind un ORASEANN desavarsit aveti toate atuurile sa-l criticati pe SOFER si PE”TARAN ” ! Doar faptul ca santeti clarvazator va acest drept ! NU-I ASA ORASENE ?

      Raspunde
      • Te simti taran? S a umplut europa de tarani needucati , da i drept de munca si libere circulatie taranului prost…mai bine ramanea in tra lui unde pe ulita , nu se intampla mare lucru daca facea figuri cu,carutasul

        Raspunde
        • Eu nam nici o treaba dar oraseni sunt mai de prost augur si increzuti fara cei 7 ani de acas nu au respectul si frica lui dumnezeu …

          Raspunde
    • nici lasa ma comm aste de prost gust si nu critica omul ,ni se poate intampla orcui un accident ! ciobanule!!!

      Raspunde
  3. Rușine ne faceți de ras peste tot

    Raspunde
  4. Nu mai comentários CEA CE nu stiti

    Raspunde
  5. Pacat de persoana care a decedat dintr– o prostie…d-zeu sa il odihneasca

    Raspunde
  6. Romanul tot Roman ramane ( hot, mincinos si smecher ) cum se stie in toata lumea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.