VIDEO/ PLANUL SECRET al lui Iohannis: Îi îndepărtează pe pedelişti din PNL!

VIDEO/ PLANUL SECRET al lui Iohannis: Îi îndepărtează pe pedelişti din PNL!

Democrat-liberalii din PNL, în frunte cu Vasile Blaga, ar fi îndepărtaţi din partid ca urmare a unei strategii orchestrate de Klaus Iohannis, susţine Sorin Ovidiu Vântu.

Într-o înregistrare postată pe youtube, acesta vorbeşte despre faptul că numele lui Vasile Blaga apare în Dosarul Microsoft, îndepărtarea fostului lider al PDL urmând să fie făcută cu ajutorul DNA.

„Acum s-au dus (n.r. – anchetatorii DNA) către PDL. Motivul e simplu: trebuie îndepărtat de acolo Vasile Blaga și liderii pedeliști pentru a rămâne doar PNL. O fi bine, o fi rău, nu mă interesează. Asta arată un mod de acțiune extrem de sofisticat, subtil și tăcut al lui Klaus Iohannis. Spre deosebire de palavragiul de Traian Băsescu, Iohannis lucrează în liniște. Lucrează inteligent, discret și își curăță partidul”, a spus Sorin Ovidiu Vântu.

Pe de altă parte, acesta a vorbit despre finanţarea campaniilor electorale ale lui Victor Ponta şi Klaus Iohannis, spunând că dacă se fac verificări în ceea ce o priveşte pe a social-democratului, atunci ar trebui să fie verificată şi ce a liberalului.

  1. Este putin de vrme,sa-l credem pe Vantu. Timpul le rezolva pe toate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.