VIDEO/ Prima companie din lume care LIVREAZĂ PIZZA prin intermediul unei DRONE, în atenția polițiștilor. Iată de ce!

VIDEO/ Prima companie din lume care LIVREAZĂ PIZZA prin intermediul unei DRONE, în atenția polițiștilor. Iată de ce!

Franceso’s Pizza din Mumbai (India) este prima companie din lume care a apelat la ajutorul unei drone pentru a livra pizza unui client. Reprezentanții restaurantului spun că au folosit cu succes o dronă cu patru rotoare manevrată de la distanţă pentru a trimite o pizza într-un zgârie nori aflat la 1,5 kilometri depărtare. Iar imaginile din filmulețul video, o confirmă.

Într-un oraş celebru pentru traficul său infernal şi blocajele rutiere, reprezentanții restaurantului spun că livrările cu ajutorul dronelor pot fi o soluţie ecologică şi în acelaşi timp, care ar economisi timp.

Oficialii din cadrul poliţiei indiene nu par a fi, însă, atât de încântați de această livrare și au declarat că vor verifica dacă restaurantul a cerut voie să folosească drone de la autorităţile aeriene civile.

Forţele care asigură securitatea publică în India sunt îngrijorate în legătură cu posibilitatea unor atacuri teroriste care să folosească drone sau alte obiecte care pot plana. Dar Franceso’s Pizza insistă să spună că a făcut o singură dată acest experiment.

Cu siguranță, pizzeria va intra în istorie ca fiind primul restaurant ce a folosit o dronă pentru a livra o pizză caldă la domiciliul unui client.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.