VIDEO/ SE DISTRAU pe plajă, când deodată totul S-A TRANSFORMAT într-un COȘMAR

Clipe de coșmar pentru niște tineri aflați pe o plajă din America. Totul a pornit de la o glumă între două prietene. Nimănui nu i-a trecut prin cap ce avea să urmeze.

Una dintre fete a găsit un pește mort și a vrut să se distreze pe seama prietenei ei. A început s-o lovească pe aceasta peste fund și picioare cu peștele. Tinerele nu știau că au de-a face cu o specie de pește deloc prietenoasă, aşa numitul „drac de mare” sau „peştele dragon”.

„Dracul de mare” are corpul acoperit de ţepi pe partea dorsală şi în jurul urechilor. Prima înotătoare dorsală este formată din ţepi veninoşi, iar muşcătura sa este extrem de dureroasă şi de periculoasă, veninul secretat de acest peşte fiind foarte puternic.

Creatura, deși lipsită de viață, a rămas fixată de piciorul tinerei, din cauza ţepilor.

Iniţial, grupul de prieteni a considerat că această întâmplare este foarte amuzantă, însă lucrurile au devenit serioase după ce cu toții şi-au dat seama că nu pot desprinde peştele de picior, deoarece ar fi însemnat să-l smulgă cu pielea fetei cu tot.

În timp ce unii sugerau că trebuie căutat un ajutor medical specializat, alţii o încurajează pe tânără, spunând că peştele trebuie smuls brusc din picior. A doua parte a înregistrării care a fost postată pe internet, o arată pe victimă întinsă pe nisip şi înconjurată de lume. Prietenii săi au pus gheaţă în jurul rănii, în timp ce cineva sugerează că dacă s-ar pune puţină „vodcă pură” peştele s-ar desprinde de piciorul fetei.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.