VIDEO/ ŞOC în comunitatea ştiinţifică internaţională: Monstrul Megalodon TRĂIEŞTE!!! VEZI DOVADA!

VIDEO/ ŞOC în comunitatea ştiinţifică internaţională: Monstrul Megalodon TRĂIEŞTE!!! VEZI DOVADA!

Comunitatea ştiinţifică internaţională e în stare de şoc după ce apar din ce în ce mai multe dovezi potrivit cărora rechinul preistoric Megalodon, care domina mările în urmă cu 1,6 milioane de ani, ar trăi încă în străfundurile oceanului Atlantic.

Potrivit presei occidentale şi unor cercetători există bănuiala că uriaşul rechin, de peste 20 de metri lungime, „stăpânul tuturor vieţuitoarelor din apă”, ar trăi încă undeva în apele de la sud de Africa, departe de rutele comerciale ale vapoarelor. De altfel, o fotografie (VEZI VIDEO) din arhivele naziste prezintă un rechin uriaş, pozat lângă Cape Town, în Africa de Sud, în data de 18 decembrie 1942.

Bănuiala a fost amplificată de faptul că în ultimii ani mai multe balene ar fi fost ucise sau rănite de uriaşa creatură. Informaţia a fost reluată şi de Discovery Channel şi de revistele de specialitate din întreaga lume.

https://www.youtube.com/watch?v=8XFLh-pY6nA

 

  1. clas video si chiar ii ceva misterios poate e adevarat ar trebui de cercetat

    Raspunde
  2. cecetatori japonezi in pacific lighioanele cu maini de om cu o lgm 4-5 m acum megladone maine poim raspoim apare dinozaurii ceva nu miroase abine fratilor

    Raspunde
  3. ma uimeste gramatica ta prietene „VASI”. si da megalodon exista

    Raspunde
  4. am avut dreptate megalodon exista stiam eu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.