Mai multe articole din rubrica "" ↑

VIDEO: Starea drumurilor județene, o consecință a lucrărilor executate cu firme de casă

VIDEO: Starea drumurilor județene, o consecință a lucrărilor executate cu firme de casă

USR Arad a lansat în spațiul virtual un videoclip în care critică starea drumurilor județene.

Cel care vorbește despre drumuri este — deloc întâmplător — deputatul Sergiu Vlad, candidat la funcția de primar al Municipiului Arad.

Potrivit acestuia, starea proastă a multor drumuri județene este o consecință a faptului că administrația PNL (ex. PDL) a făcut drumurile cu firme de casă și a acceptat lucrări de proastă calitate.

Criticile îl vizează îndeosebi pe Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean responsabil de drumurile județului, candidat al PNL la funcția de primar al Aradului.

Iată videoclipul lansat de USR:

Din nou despre starea drumurilor din județul Arad: aceeași rețetă pe care o cunoaștem de ani și ani, cu lucrări de proastă calitate, îngrămădite în preajma alegerilor, doar pentru a obține un nou mandat.

Publicată de Răzvan Anghel pe Duminică, 26 aprilie 2020

Loading...
  1. prostanacule vorbesti numai prostii ca si colegii de la ciuma rosie. ci iti achita pozele inepte de pe blocuri?

    Raspunde
    • hai ciocu mic pnlistule ca oricum pierdeti alegerile. Aradul a ramas cu 10 ani in urma oraselor din Transilvania si fata de multe din Oltenia si Moldova, asta e adevarul, un Caracal al vestului si nimic mai mult, un oras minor unde asfaltarea unei strazi de pamant din centrul orasului e considerata realizare de administratia locala. Rezultatul nepotismului si pilelor.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.