VIDEO/ A SUPRAVIEȚUIT ca prin minune, deşi paraşuta NU I S-A DESCHIS

VIDEO/ A SUPRAVIEȚUIT ca prin minune, deşi paraşuta NU I S-A DESCHIS

Un militar al armatei din Peru a scăpat nevătămat în urma unui incident în care paraşuta lui nu a funcţionat. Bărbatul a sărit din avion în timpul unor exerciții militare, iar când a deschis paraşuta, sforile s-au prins în jurul gâtului său, iar militarul şi-a pierdut cunoştinţa, căzând în gol de la o altitudine de 1.500 de metri.

Amasifuen Gamarra de 31 de ani a fost dus la un spital din Arequiopa (sudul țării) unde i s-au făcut mai multe teste, în urma cărora medicii au stabilit că nu a suferit nicio fractură în urma căzăturii în gol.

„E un miracol că trăieşte. A fost mila lui Dumnezeu că a supravieţuit”, a spus Guillermo Pacheco, doctor la serviciul de urgenţă unde a ajuns bărbatul.

„Nu ştim ce i-a amortizat căderea, dar e viu. Este un miracol”, a repetat uimit medicul care l-a investigat pe bărbat în urma căzăturii. Ulterior, sergentul, care lucrează în armată de opt ani, a fost transferat la un spital militar pentru a i se face analize suplimentare.

Forţele aeriene din Peru au comunicat, ulterior, că în acest caz s-a deschis deja o anchetă ca va stabili împrejurările care au dus la acest incident.

Foto: thesun.co.uk

  1. Nepriceputeanu 11 mai, 2014, 1:40 am

    Stimabile autor,
    De ce dracu’trebuie sa-mi fac un cont de fb pentru a vedea acest material copiat de dvs. pe youtube ?
    Sunteti penibili .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.