VIDEO/ The Telegraph – despre curajul ieșit din comun al unui român

VIDEO/ The Telegraph – despre curajul ieșit din comun al unui român

Un român pentru care adrenalina este principalul ingredient în viață a ajuns în presa britanică. Jurnaliştii de la The Telegraph au fost impresionaţi de performanţa lui Flavius Cernescu, care a urcat pe clădirea CET Piteşti Sud, fără niciun fel de echipament de siguranţă.

Juraliștii scriu că românul pasionat de sporturile extreme a urcat pe clădirea care măsoară 280 de metri înălţime fără să folosească măcar o frânghie ca să se asigure.

Aceştia notează că Flavius Cernescu s-a urcat pe clădirea de sute de metri doar cu ajutorul unui cablu electric destul de subţire.

La începutul filmuleţului Cernescu descrie amănunțit cum este clădirea pe care urmează să urce: de la 0 la 20 de metri există doar cabluri electrice de care se poate agăţa, de la 21 de m la 55 de metri există o scară, dar destul de şubredă, fără cuşcă de protecţie, de la 55 de metri la 275 scara are cuşcă de protecţie, dar niciun loc în care să te odihneşti, iar ultimii cinci metri sunt la fel de riscanţi, pentru că există doar o scară simplă. Românul mai precizează că ultimii metri din scară nu sunt protejaţi în niciun fel.

Flaviu Cernescu are 32 de ani și lucrează ca programator la o multinațională din Timișoara. Este un sportiv dedicat extremului. Când nu face slake (adică își ia porția de adrenalină traversând Tuimișoara pe corzi de numai câțiva centimetri suspendate în aer la cele mai neobișnuite înălțimi), Flaviu Cernescu se dă pe monociclu. Preferabil tot la înălțime.

Filmuleţul urcat de Flavius Cernescu pe Youtube a strâns în câteva zile aproximativ 430.000 de vizualizări.

  1. Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email: vasilicagrig061@gmail.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.