VIDEO/ Trei români AU IMPRESIONAT juriul „Britain’s Got Talent”

Pentru cei care au vizionat emisiunea „Britain’s Got Talent”, difuzată sâmbătă seara, la televiziunea ITV din Marea Britanie nu mai este niciun secret faptul că trupa OK WorldWide a făcut senzaţie.

Din componența acesteia fac parte și 3 români: MoStef (Ştefan Mihalache), baNNutZ (Bogdan Pascal) şi Laur (Karbula Lorand). Aceștia au urcat, alături de colegul lor de trupă DIGIT (Thomas Bell), pe scena talentelor sâmbătă seara, în faţa juriului din care face parte şi celebra vedetă TV Simon Cowell, cel care a şi creat acest format de televiziune difuzat în prezent la nivel internaţional, inclusiv în România, sub titlul „Românii au talent”.

DIGIT – Thomas Bell, care s-a prezentat ca fiind din comitatul britanic Essex – a fost cel care a răspuns întrebărilor adresate de Simon Cowell, spunându-i acestuia că cei trei colegi ai săi sunt din România.

Cei patru băieţi care alcătuiesc trupa OK WorldWide au oferit publicului un număr de dans, presărat cu elemente de gimnastică şi acrobaţie. Prestația lor a fost foarte apreciat de juriu, care i-a recompensat pe tineri cu patru de „Da”, dar şi de publicul prezent în sală, care țipa extaziat pe parcursul numărului.

Trupa OK WorldWide va merge mai departe în competiţia „Britain’s Got Talent”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.