VIDEO/ Tupeu MAXIM din partea unui instructor auto: A ÎNCĂLCAT legislaţia rutieră şi a ŞICANAT un biciclist

VIDEO/ Tupeu MAXIM din partea unui instructor auto: A ÎNCĂLCAT legislaţia rutieră şi a ŞICANAT un biciclist

Instructorul unei şcoli de şoferi din Arad a fost filmat în timp ce încălca legea şi, mai apoi, în timp ce şicana un biciclist în trafic, pe podul de la Grădişte.

Sursa: mylivestori.wixsite.com

  1. Ar trebui sa i se ridice licenta de instructor pt aceasta fapta, poate se va invata minte si scoala sa fie suspendata pe o perioada de tinp

    Raspunde
  2. Ce om asta alba, esti om ba ….ule ? Acum 2 ore gen https://twitter.com/chrisfroome/status/861860980430696448

    Raspunde
  3. Nu e nici o sicanare în trafic. La volan e un cursant care în momentul în care a observat un microbuz alb în stanga sa a tras de volan dreapta, gest reflex pentru cineva care face scoala de soferi.

    Raspunde
    • Din pacate chear nu este cum spui tu, se vede clar ca in podgoria intructorul a trecut la volan si asta se poate observa si pe proba video. In momentul in care m-a sicanat in trafic, era singur in masina si striga la mine ca ma arunca de pe pod.

      Raspunde
      • domnule biciclist
        1. ai trecut prin intersectia de la Podgoria dupa cum au vrut muschii tai; in nici un caz pe pista destinata biciclistilor.
        2. ai putut observa din timp ca instructorul doreste sa deschida usa; dar tu nu, Batman, in loc sa franezi te-ai dus, samanta de scandal, direct spre usa deja deschisa. Pe undeva ai primit ce ai cerut.
        Daca vrei sa fi respectat, in primul rand respectati tu colegii din trafic!

        Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.