VIDEO/ Un OM AL STRĂZII a demonstrat lumii întregi că NU HAINA TE FACE OM! Cum a REUȘIT!

Zicala „Nu haina te face om” se adeverește perfect în cazul unui bărbat fără adăpost, care a demonstrat lumii întregi că a pune etichete la adresa cuiva este cel mai rău lucru pe care îl poți face.

Dăruirea pe care Pablo Lopez Morales o are pentru muzică i-a uimit pe toți cei care i-au aflat povestea. Are 43 de ani și de peste 8 ani locuieşte pe străzile oraşului Mexico City. În ţara lui este cunoscut sub numele „Talento de Metro” și asta fiindcă pentru a-și procura hrana zilnică, el le cântă oamenilor în metrou. Pablo este foarte pasionat de ceea ce face. Pentru el muzica este viaţa lui şi nu ar mai putea trăi dacă nu ar mai putea cânta.

Bărbatul și-a încercat norocul și la audiţiile concursului de talente „Mexic got talent”, unde membrii juriului au rămas profund impresionați de vocea sa excepţională.

Pablo și-a descoperit pasiunea pentru muzică într-o zi în care un prieten i-a dat un casetofon şi a început să cânte acompaniat de acesta la metrou. Interpretarea melodiei „Old Time Rock and Roll” a lui Bob Seger i-a făcut pe membrii juriului de la „Mexic got talent” să lăcrimeze și în final să mărturisească faptul că sunt cu adevărat în fața unui moment unic.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.