VIDEO/ UTA nu s-a REGĂSIT nici la Timişoara! Poli a învins cu 2 – 1 şi „Bătrâna Doamnă” se zbate în subsolul clasamentului

VIDEO/ UTA nu s-a REGĂSIT nici la Timişoara! Poli a învins cu 2 – 1 şi „Bătrâna Doamnă” se zbate în subsolul clasamentului

UTA nu a reuşit să scoată nici un punct în fief-ul rivalilor de la Timişoara, după ce sezonul trecut arădenii se impuseseră cu 3 – o pe stadionul Dan Păltinişanu.

Susţinerea fanilor şi aplombul cu care s-a jucat nu au fost suficiente. Utiştii au fost conduşi pe tabelă încă din minutul al doilea, dar au egalat rapid prin Asani. A fost 1 – 1 la pauză, când suporterii celor două echipe s-au bătut în tribune, dar repriza a doua a fost nefastă pentru Bătrâna Doamnă. Timişorenii au înscris dintr-o centrare în forţă iar arădenii au alergat în van după egalare.

De remarcat, că aproape toată repriza a II-a ambele echipe au jucat în 10 oameni, după eliminarea lui Curtuiuş şi Mera, care s-au îmbrâncit pe teren.

Cu o echipă schimbată mult faţă de cea care a ajuns să joace, două sezoane la rând, barajul de promovare în Liga I, UTA se zbate în subsolul clasamentului, pe loc retrogradabil.

Urmăreşte întreaga partidă aici:

https://www.youtube.com/watch?v=eTuNmiZGNNA

Sursa video: Youtube

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.