Vigilența unui jandarm a determinat prinderea a doi hoți

Vigilența unui jandarm a determinat prinderea a doi hoți

Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de pază și protecție a unei instituții publice situată în zona centrală a municipiului Arad, a observat două persoane suspecte care căutau într-o geantă tip laptop.

Jandarmul și-a dat seama, după comportamentul persoanelor, că geanta nu le aparține și a solicitat intervenția colegilor săi aflați în serviciu de ordine publică. Jandarmii, sosiți la fața locului, au procedat la stabilirea identității persoanelor iar, la verificări, a rezultat că acestea sunt Ioan L., în vârstă de 19 ani, din municipiul Lugoj și Dumitru P., în vârstă de 23 de ani, din municipiul Beiuș.

Când au fost întrebați despre geanta pe care o aveau, cei doi au recunoscut că au sustras-o, împreună cu o pereche de încălțăminte sport, în urmă cu câteva minute, dintr-un autoturism aflat pe o stradă în apropiere.

Pe baza documentelor găsite în geantă, jandarmii au identificat proprietarul acestora. El a intrat, în scurt timp, în posesia bunurilor care au fost sustrase din autoturism.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare, necesare organelor de urmărire penală, cele două persoane fiind susceptibile de săvârșirea infracțiunii de furt.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.