Vine PRIMĂVARA, cu o lună mai repede! Vezi PROGNOZA METEO valabilă până în 4 martie

Vine PRIMĂVARA, cu o lună mai repede! Vezi PROGNOZA METEO valabilă până în 4 martie

După câteva zile ceva mai reci, caracteristice pentru această perioadă, vremea va continua să se încălzească, anunță meteorologii.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru intervalul de timp pe care îl traversăm.

Iată prognoza meteo până în 4 martie, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie:

Săptămâna 04.02.2019 – 11.02.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al teritoriului și în zonele montane.

Săptămâna 11.02.2019 – 18.02.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 18.02.2019 – 25.02.2019

Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice intervalului, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 25.02.2019 – 04.03.2019

Temperaturile medii vor avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregului teritoriu. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod obișnuit în această perioadă.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.