Vine PRIMĂVARA! Cum va fi VREMEA în următoarele zile

Vine PRIMĂVARA! Cum va fi VREMEA în următoarele zile

Meteorologii anunță că după acest val de frig, temperaturile vor crește simțitor, mai ales de săptămâna viitoare.

În Arad, astăzi se va înregistra o maximă de 2 grade Celsius, miercuri vor fi 5 grade și va ploua, iar până duminică temperatura va urca până la 12 grade Celsius, urmând ca de luni să avem chiar și 14 grade. Cerul va fi parțial înnorat în majoritatea zilelor, dar în weekend vom avea parte și de soare.

În Banat, în primele două zile ale intervalului 15 – 28 februarie, vremea va fi rece, cu temperaturi scăzute mai ales noaptea, dar apoi se va încălzi. Astfel, în intervalul 17-21 februarie, valorile termice se vor situa în jurul celor cele normale pentru această perioadă din an, cu maxime, în medie, de 7…9 grade și minime, în medie, de -2…0 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, vremea se va menține apropiată de mediile climatologice ale sfârșitului de februarie, iar temperatura aerului nu va avea variații însemnate de la o zi la alta; în aceste condiții, media temperaturilor maxime se va situa între 9 și 12 grade și media minimelor va fi cuprinsă între -2 și 1 grad. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalul 17 – 21 februarie și în a doua parte a celei de-a doua săptămâni.

Potrivit ANM, în Crișana, în primele două zile ale intervalului, vremea va fi rece, cu temperaturi scăzute mai ales
noaptea, dar apoi se va încălzi. Astfel, în intervalul 17-21 februarie, valorile termice se vor situa în jurul celor cele normale pentru această perioadă din an, cu maxime, în medie, de 6…8 grade și minime, în medie, de -2…-1 grad. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, vremea se va menține apropiată de mediile climatologice ale sfârșitului de februarie, iar temperatura aerului nu va avea variații însemnate de la o zi la alta; în aceste condiții, media temperaturilor maxime se va situa între 8 și 11 grade și media minimelor va fi cuprinsă între -3 și 0 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalul 17 – 21 februarie și în a doua parte a celei de-a doua săptămâni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.