Vineri e PRESELECŢIA la MISS ARAD 2016. Intrarea la SHOW e GRATUITĂ!

Vineri e PRESELECŢIA la MISS ARAD 2016. Intrarea la SHOW e GRATUITĂ!

Hotel Central Best Western va găzdui, vineri, de la ora 17, preselecţia concursului judeţean de frumuseţe Miss Arad 2016.

Potrivit organizatorilor, tinerele care doresc să participe la preselecţie trebuie să aibă domiciliul în judeţul Arad, vârsta între 14 şi 24 de ani, o înălţime minimă de 1,65 m şi să nu fie căsătorite.

Înscrierea va începe la ora 17 iar evenimentul propriu-zis, în care fetele vor trebui să impresioneze juriul, va începe la orele 19.

La fel ca în fiecare an, în cadrul preselecţiei, concurentele vor avea de trecut două probe: defilarea în faţa juriului şi interviul, în care fiecăreia i se va adresa o întrebare în baza informaţiilor din fişa de înscriere.

De asemenea, va avea loc şi o şedinţă foto pentru proba de fotogenie.

De remarcat, că toate fetele care se vor înscrie la preselecţie vor beneficia de surprize din partea sponsorilor concursului.

Intrarea la eveniment este gratuită iar fetele pot fi însoţite de susţinători.

„Fericitele finaliste care vor trece de această etapă şi se vor califica în marea finală, vor participa la o serie de evenimente, printre care se numără «Cantonamentul Frumuseţii» şi «şedinţa foto oficială», dar şi programe şi servicii menite să le mărească capitalul de frumuseţe la maxim, prin accesul la cele mai apreciate utilităţi din domeniul frumuseţii. În acest scop, până la marea finală, fetele vor întâlni şi vor colabora cu adevăraţi profesionişti în materie de frumuseţe din Arad”, a declarat Adela Răuţ, organizatoarea evenimentului.

De remarcat, că fetele care trec de preselecţie şi susţin în acest an examenul de Bacalaureat vor fi scutite de activităţile specifice de pregătire până după terminarea ultimei probe.

Finala concursului Miss Arad va avea loc în data de 29 iulie, la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad.

Organizatorul principal al acţiunilor concursului judeţean de frumuseţe Miss Arad este Asociaţia Angels Organization, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad – care asigura sprijinul logistic şi financiar.

Pagina oficială unde se pot consulta regulamentele, calendarul şi evoluţia concursurilor de frumuseţe este: http://missarad.blogspot.ro/.

Preselectie-Media

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.