DRAMĂ extraconjugală EXTREMĂ, la Arad: Bărbat ÎNJUNGHIAT, soţie SNOPITĂ în BĂTAIE!

DRAMĂ extraconjugală EXTREMĂ, la Arad: Bărbat ÎNJUNGHIAT, soţie SNOPITĂ în BĂTAIE!

Un angajat al Universităţii Aurel Vlaicu din Arad se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat de un bărbat cu a cărei soţie ar fi avut o presupusă relaţie extraconjugală.

Potrivit unor surse din apropierea anchetatorilor, angajatul universităţii D.S. şi soţia agresorului, o poliţistă de frontieră, ar fi avut o relaţie, fiind urmăriţi de soţii înşelaţi (ea – cadru universitar, el – proprietar al unei firme de transport) care ar fi luat legătura unul cu celălalt pe Facebook.

Filmul evenimentului este următorul: joi, 9 octombrie 2014, D.S. şi poliţista de frontieră au fost urmăriţi în timp ce plecau cu maşina de la hotelul universităţii spre cartierul Micălaca, unde locuia femeia, la mama sa. Cea care i-a urmărit a fost chiar soţia lui D.S., care l-a sunat pe A.H., soţul înşelat, să vină şi să-i surprindă pe cei doi, lucru care s-a şi întâmplat, pe Bulevardul Nicolae Titulescu. De aici şi până la violenţă nu a mai fost decât un pas. A.H. a snopit-o în bătaie pe soţia sa (cu care, de altfel, se afla în plin proces de divorţ) iar în momentul în care D.S. a intervenit, agresorul l-a atacat cu un cuţit. Lovitura i-a secţionat canalele biliare lui D.S., bărbatul fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad, unde a fost operat şi unde se află internat şi în prezent, la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă.

Procurorii arădeni au cerut arestarea preventivă a lui A.H., dar instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu. Decizia instanţei a fost contestată de procurori, cauza fiind în curs de judecare la Curtea de Apel Timişoara.

  1. Ca-n filme cu prosti ai vrut să zici

    Raspunde
  2. nu e filme cu prosti ca astia e de la universitate

    Raspunde
    • Tocmai ! E plina universitatea de prosti. Lizica ii pune pe post pe toti cei care cotizeaza la greu . Diplomele si titlurile se obtin pe banda rulanta !

      Raspunde
  3. Incomplet si exagerat: ficatul! sectionat+caile biliare si mai ales cei doi nu aveau relatiei.
    Noroc ca nu a murit, chiar nu e de ras!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.