Viorica-Elvira Pop și-a anunțat intenția de candidatură independentă la Primăria Aradului

Viorica-Elvira Pop și-a anunțat intenția de candidatură independentă la Primăria Aradului

În cadrul conferinței de presă care a avut loc la sediul de campanie de pe str. Mihai Eminescu nr.53, Pop Viorica-Elvira și-a anunțat, în data de 06.04.2016, intenția de candidatură independentă pentru Primar al Aradului. Alături de dânsa s-au aflat Claudia Ungur, avocat, în calitate de consilier juridic și cunoscutul maestru de karate, dr. Hajas Gabriel Bucher.

Principalele obiective sunt legate de însănătoșirea populației arădene precum și de importanța comunicării directe cu cetățenii, prin intermediul internetului, în cadrul programului propus: „Fiecare casă – o tabletă!”

A fost amintită și campania de strângere de semnături, în cadrul căreia Viorica-Elvira Pop a strâns personal, prin discuții directe cu cetățenii Aradului, majoritatea semnăturilor din cele 500 de până acum. Un alt deziderat al ei este îmbunătățirea administrării banului public, opinia sa fiind că fondurile nu sunt gestionate eficient și transparent.

„Cetățenii Aradului, în cadrul discuțiilor, și-au manifestat nemulțumirea legată de calitatea  slabă a multor lucrări publice realizate în ultimii ani, raportată la sumele mari investite din resursele comunității. Doar un primar independent, care nu este sub influența partidelor politice, sau a altor sfere obscure de influență, poate să fie o garanție pentru gestionarea eficientă și transparentă a acestor resurse”, a declarat dr. Viorica – Elvira Pop, candidat independent la Primăria Arad.

Viorica Pop a subliniat că este și va rămâne un candidat independent, pentru a putea fi, prin votul arădenilor, un primar independent.

Aceasta a transmis invitația celor care doresc să participe, voluntar, la campania electorală, de a i se alătura! Arădenii care doresc să intre în legătură telefonică cu Viorica – Elvira Pop o pot face şi la tel: 0740477342.

Loading...
 1. Ha,Ha,Ha.D-na Claudia si sensei Hajas umbla pe la sedintele ALDE din partea PC-ului lui Purcaru.Noaptea mintii!

  Raspunde
 2. Tot respectul pentru domnul Bucher!

  Raspunde
 3. “Pop Viorica-Elvira și-a anunțat, în data de 06.05.2016”
  suntem in 7 aprilie, nu inteleg cum isi anunta candidatura in luna mai? Oricum, dac aduna 10 voturi e mult, parerea mea

  Raspunde
 4. D-na Viorica……..dute si te culca!!!!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.