VIRAL/ Cu motocicleta şi un călător nemulţumit, pe urmele unui autobuz!

Un videoclip filmat de un motociclist în Braşov şi difuzat de Huffington Post face furori pe internet.

Motociclistul a înregistrat momentul în care un braşovean a pierdut autobuzul, l-a luat apoi pe cetăţean cu el pe motocicleta şi l-a dus până la următoarea staţie, să poată prinde mijlocul de transport în comun care circula doar din oră în oră. Ce s-a întâmplat apoi te va lăsa cu gura căscată!

Vezi videoclipul difuzat de Huffington Post care a făcut 210.000 de accesări într-o singură zi!

 1. Sunteti cu capul sau trebuie sa va internati la un spital psihic?Cine aduce pe cineva cu moto si-l lasa la spatele autobuzului cu 10 m ,clar ca soferul in momentul opririi motocicletei deja semnaliza ca pleaca.Asta este facatura sa adunati like cretinilor.

  Raspunde
 2. Io nu distribui nimc daca nu vad inainte. Mi se pare penibil. La fel de jegos ca un spam.

  Raspunde
 3. sa va dau muie gunoaielor ,numai la curve se plateste inainte !

  Raspunde
 4. Draga NEWSAr.ro
  Voi sunteti normali?? nu ma pot uita la v. clip pt ca nu folosesc facebook??? este discriminare!!!

  Puteti fi dati in judecata!! Codurile de sursa pe internet sunt GRATUITE!!! LIBERE !!!!!!! incalacti legea !!!!! Voi vreti sa vedeti cine ce scrie despre voi sau despre politicieni?? Sunteti un ziar liber sau NU??

  Raspunde
  • Buna ziua,
   Nu trebuie sa va suparati, mai ales ca folosim blocarea (experimental) la foarte putine articole. La 100 de articole publicate, probabil veti gasi vreo 3 – 4 blocate.
   Va multumim pentru intelegere!

   Raspunde
   • Draga „Redactia” (nume predestinat de curva)….
    O tot dati sus si tare ca sunteti principala sursa de stiri din Arad. Parerea mea ca v-ati transformat intr-o versiune mai prostuta de cancan…Un ziar ADEVARAT de stiri e sobru si simplu de navigat. Mai trebuie sa pouneti inimioare si fundite si atu7nci transformarea va fi completa. Cat despre stiri…..nu mai zic nimic….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.