Vizită la Poliţia Rutieră cu Clubul Copiilor din Cetate

Vizită la Poliţia Rutieră cu Clubul Copiilor din Cetate

Marţi, în data de 14.07.2015, copiii care pe timp de vară sunt înscriși în Clubul Copiilor din Cetate din cadrul Asociației Cetatea Voluntarilor Arad au fost oaspeții Poliţiei Rutiere, unde li s-a prezentat de către poliţistele de la Compartimentul de Prevenire și Analiză a Criminalităţii dotarea poliţiei, mașinile care fac „nino-nino”, motocicletele, iar apoi li s-a răspuns la toate întrebările.

La sfârșitul întâlnirii, copiii au fost încântați să afle că polițiștii nu sunt întotdeauna „bau-bau”, ba mai mult, pot fi simpatici, drăguți și glumeți. Apoi, micuţii au fost așteptați în sala de instructaj a agenților de poliţie rutieră de poliţistele de la Prevenire unde au fost recompensați pentru cumințenia lor cu mici cadouri simbolice, realizate în colaborare cu ATOP.

politie

Au desenat, au cântat, au făcut poze pe tot parcursul vizitei, iar surpriza cea mai frumoasa pentru ei a fost gustărica de dinaintea plecării, pregătită cu drag de polițiștii rutieri. Colaborarea cu IPJ Arad s-a transformat demult în prietenie între membrii Asociației Cetatea Voluntarilor Arad, polițiști, copii și voluntari, toți aşteptând cu nerăbdare următoarea întâlnire.

politievizita copii la politie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.