Vizită maraton a ministrului Agriculturii în județul Arad

Vizită maraton a ministrului Agriculturii în județul Arad

Aradul a câștigat un mare prieten prin vizita maraton a ministrului Agriculturii, Florin Barbu, în județul nostru, precizează președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

„Am fost ieri deosebit de onorați de vizita ministrului Agriculturii, Florin Barbu, în județul Arad. O vizită specială, zic eu, pentru că, de această dată, ministrul Barbu și-a dorit o platformă pentru dialog cu micii fermieri, aceia care cu pasiune și dăruire pun mâncare pe mesele oamenilor din Arad.

Pilu, Socodor, Chișineu Criș, Apateu, Șicula, Seleuș, Livada, Vinga, Secusigiu, Semlac, Șeitin…un adevărat maraton, nu doar o vizită formala, un efort extraordinar de a stabili un dialog sincer și cald cu crescătorii de animale, cultivatorii de legume, fermierii și procesatorii din toate colțurile județului.

Ministrul a văzut lucruri frumoase aici și a ascultat cu mare interes atât problemele fermierilor, cât și datele legate de specificitatea fiecărei ferme. Am fost primiți cu căldură peste tot și fermierii nu au ezitat să expună toate dificultățile și provocările cu care se mai confruntă în practica lor zilnică.

Tehnologiile moderne pentru mulsul vacilor, soluțiile inovatoare anti-îngheț ale cultivatorilor de legume, hotărârea fermierilor de a crește rase autohtone de porci, modul în care toți acești oameni harnici și-au gândit și dimensionat fermele, de la varietăți la investiții, au oferit exemple și punți de dialog cu ministrul Barbu.

Cu multă răbdare și entuziasm, întreaga vizită s-a desfășurat sub semnul dialogului onest și a constituit o incursiune în România reală, cea pe care PSD nu o ignoră în lupta de a oferi cetățenilor alternativa de alimente românești competitive și sănătoase la prețul potrivit.

Aradul a câștigat un mare prieten prin implicarea ministrului Barbu și promisiunea sa fermă de a analiza cu atenție problemele ridicate de fermieri și de a reveni curând printre noi.”, afirmă deputatul Mihai Fifor.

Sursa foto: PSD Arad

  1. CRED ca le-a explicat cum sta treaba cu puii vositi galben si ce deservicii le-a dus producatorilor somani aceste stiri false

    Raspunde
  2. Ministru putea sa promita ,ca va solicita ca
    subventiile, care sunt mici, sa fie majorate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.