Vizită oficială a Ambasadorului Republicii Tunisiene la Camera de Comerţ din Arad

Vizită oficială a Ambasadorului Republicii Tunisiene la Camera de Comerţ din Arad

Camera de Comerț Industrie și Agricultură (CCIA) Arad a primit, marti, vizita oficială a Ambasadorului Republicii Tunisiene în România, Raja Jhinaoui Ep Ben Ali, însoţită de Hasna Tizaoui Dkhilalli, secretar I al Ambasadei şi de consulul onorific Sevastiean Armasu.

Oaspeţii au fost primiţi de vicepreşedintele CCIA Arad, Gheorghe Leucuţa, la eveniment fiind prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din Arad care activează în diverse domenii.

Principalul obiectiv al vizitei întreprinse la Arad este acela de a consolida relațiile româno-tunisiene în domeniile economic, comercial şi cultural prin încurajarea colaborării între oamenii de afaceri români şi cei tunisieni şi promovarea vizitelor reciproce.

Discuţiile au prilejuit de asemenea, o trecere în revistă a stadiului şi perspectivelor dialogului economic bilateral, context în care cele două părți au convenit asupra necesității aprofundării și dezvoltării relațiilor economice între România și Tunisia.

Întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare între cele două state și reafirmarea sprijinului reciproc.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.