Vlad Botoș, europarlamentar: „I-am pus comisarului Thierry Breton o întrebare despre viitorul industriei în Uniunea Europeană”

Vlad Botoș, europarlamentar: „I-am pus comisarului Thierry Breton o întrebare despre viitorul industriei în Uniunea Europeană”

Vlad Botoș, parlamentar european al Alianței USR PLUS, a adresat mai multe întrebări comisarului pentru piață internă, Thierry Breton, cu referire la necesitatea reindustrializării Europei.

Recenta criză indusă de pandemie a pus probleme cu care vechiul continent nu s-a mai confruntat până acum: criza de materiale sanitare, întârzierea aprovizionării cu materii prime, blocarea unor circuite comerciale.

Toți suntem aici pentru un singur scop: o Uniune mai bună, mai prosperă pentru toată lumea, care să funcționeze fără poticneli în orice situații. În comisia IMCO (piață internă și protecția consumatorului), i-am pus comisarului Thierry Breton o întrebare despre viitorul industriei în Uniunea Europeană, despre cum adaptăm industria pentru a face față provocărilor de orice natură. Pentru mine, mai ales după această criză medicală, socială, dar și economică, independența industrială a UE a devenit un scop major. Sunt schimbări pe care trebuie să le facem în strategia industrială europeană. Ne vom asigura că facem tot ce putem pentru a face față provocărilor. Am fost aleși să facem treabă, iar asta facem zi de zi, în orice condiții, declară Vlad Botoș, europarlamentar al Alianței USR PLUS.

  1. Nicio zi fara Viorel!! Viorel pune intrebari idioate, nu intelege nimic, dar exista! Traiasca Viorel!

    Raspunde
  2. acum ne dam seama ce anafabeti trimitem sa ne reprezinte la UE.

    Raspunde
  3. „Vechiul continent”? 4 la geografie, Vlăduț! Și trebuie să te decizi: ai pus o întrebare sau mai multe, că în text vă dați cu stângul în dreptul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.