Vlad Botoş: „PSD joacă la ruletă viața celor mai vulnerabili dintre cetățenii României”

Vlad Botoş: „PSD joacă la ruletă viața celor mai vulnerabili dintre cetățenii României”

La mai puțin de un an de la alegeri, coaliția de guvernare face orice pentru a scoate pe undeva cămașa, de la a-si înșela proprii electori și până la a dinamita mediul economic și a îngropa țara în datorii, se arată într-un comunicat de presă transmis de Vlad Botoş, preşedintele USR Arad.

„Ultimele alegeri parlamentare au pus în fruntea țării un grup politic de interese, compus din indivizi caracterizați de inconsistență profesională și de lipsa oricărui fel de scrupule, pentru care fuga de justiție și distribuirea resurselor bugetare către cei apropiați reprezintă unicele obiective. După 10 luni de guvernare nu mai există niciun dubiu legat de intențiile găștii PSD/ALDE, atacurile asupra justiției, laolaltă cu gafele economice și fiscale sunt mai mult decât vădite.
Recenta «revoluție fiscală» nu este decât un tertip pentru a face pe hârtie creșterea de salarii promisă celor care au avut încredere în PSD. Veniturile nete ale cetățenilor nu vor crește, mai mult, unele salarii vor scădea, existând riscul ca numeroși români să meargă acasă cu mai puțini bani decât înainte. Deja vedem cum creșterile de prețuri și inflația îi afectează pe cei cu venituri mici și fixe”, se arată în comunicat.

„PSD joacă la ruletă viața celor mai vulnerabili dintre cetățenii României, persoanele în vârstă, pentru care pensia ar trebui să reprezinte un capitol liniștit și lipsit de griji al vieții. Efectele din ultimele luni ale guvernării ALDE/PSD, sunt exclusiv negative. Distrugând economia prin tot felul de măsuri pripite și ineficiente, statul pierde resurse bugetare, iar cei mai afectați vor fi tocmai acești cetățeni, cei care depind de pensia publică. Vedem creșterea prețurilor la alimente, unde un ou costă deja dublu, la combustibili, unde benzina și motorina se apropie de 6 lei, vedem creșterea cursului valutar, care stă să treacă de 4,6 lei și care scumpește curentul și căldura. Cei care au rate deja plătesc mai mult din cauza creșterii ROBOR. Politicienii iresponsabili din arcul de guvernare luptă cu justiția pentru a se pune pe ei la adăpost, în timp ce promisiunile electorale rămân neonorate, iar cetățenii și firmele sunt lăsați să se descurce cum pot”, a declarat Vlad Botoș, președintele USR Arad.

Loading...
  1. Unul care chiar știe 8 noiembrie, 2017, 1:41 pm

    Aiureli de doi bani, din categoria Glad Varga. Copiii spun lucruri banale. Preiau și ei texte fără conținut din enciclopedia „noii ordini mondiale” tocmai în ideea de manipulare excesivă a populației.
    Băiete, la ora actuală, nimeni în România nu poate să facă nimic. Cei pe care îi reprezinți, nu sunt altceva decât trompete false ale unui nou sistem ce se vrea implementat la nivel global, și care testează poporul român, cel mai accesibil la această vreme. Așa s-au comporta iacobinii în sec/ 18, când au distrus o civilizație care își vedea de treaba ei.

    Raspunde
  2. A inceput si USR sa inteleaga cine distruge tara,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.