Îţi rupi spatele muncind? VEI PLĂTI încă o TAXĂ: Impozitul european pentru susţinerea refugiaţilor

Îţi rupi spatele muncind? VEI PLĂTI încă o TAXĂ: Impozitul european pentru susţinerea refugiaţilor

Toţi cetăţenii europeni urmează să contribuie la susţinerea financiară a refugiaţilor din Africa de Nord şi Orientul Apropiat. Comisia Europeană analizează instituirea unei noi taxe, pe care să o plătească toţi cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene.

Informaţia a fost dată publicităţii de presa germană, după adunărea generală FMI – Banca Mondială, unde Berlinul şi Bruxellesul au susţinut majorarea resurselor la bugetul european cu ajutorul unui impozit special, care ar putea lua forma unei suprataxe la carburant sau TVA.

Acest sistem este inspirat din modelul de susţinere „Soli-Zuschlag” al germanilor din vest pentru cei din est, după reunificarea celor două ţări, în 1990.

Sumele adunate astfel ar urma să fie fi trimise Spaniei, Italiei, Bulgariei sau Greciei, pentru o securizare mai bună a frontierelor, sau chiar în afara Europei, pentru a îmbunătăţi condiţiile de primire a imigranţilor în ţări „sigure” din vecinătatea Uniunii Europene.

  1. Daaaaaaa cum sa nu mai sugeti pl

    Raspunde
  2. sa le dau la mumu!!!!!!!!!!

    Raspunde
  3. “Puteti avea absolut tot ce va doriti, daca va doriti cu adevarat si daca sunteti gata sa perseverati suficient de mult, pentru a face ceea ce altii au facut inaintea voastra ca sa obtina lucruri similare” – Brian Tracy.

    Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Selectam colaboratori, persoane serioase, dedicate si perseverente, care dispun de circa 2 ore libere pe zi pentru publicarea de anunturi pe internet. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru detalii, rog doar persoanele serioase sa trimita mail la adresa: florydumitru@yahoo.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.