„Vor MURI UN MILION DE OAMENI, poate ZECE MILIOANE!” Putin este pe cale de a porni AL TREILEA RAZBOI MONDIAL!

„Vor MURI UN MILION DE OAMENI, poate ZECE MILIOANE!” Putin este pe cale de a porni AL TREILEA RAZBOI MONDIAL!

Lech Walesa, fost lider al mişcării sindicale poloneze şi, ulterior, preşedinte al Poloniei, a declarat că Vladimir Putin este pe cale de a porni Al Treilea Război Mondial, potrivit mirror.co.uk.

„Putin a început un război cu toată lumea civilizată. El încalcă tratate, înţelegeri, garanţii. Lumea nu poate asista impasibil, dacă se întâmplă asemenea lucruri, exista o singura soluţie: forţa. Cum putem câştiga, dacă el boxeaza şi noi ceilalţi jucăm şah? Acest comportament agresiv vine dintr-o altă epocă istorică şi este predestinat să fie înfrânt. Nu am nici o îndoială că libertatea şi democraţia vor învinge”, a declarat Lech Walesa într-un interviu pentru postul de televiziune TBVN24.

„Dacă Rusia îşi va asuma riscul de a ataca Polonia sau alte state va fi un război pe care îl va pierde. Prevăd care va fi viitorul Rusiei: se va destrăma în bucăţi. Desigur, vor muri un milion de oameni, poate zece milioane”, a mai spus Walesa.

De remarcat, că Vladimir Putin a ordonat zilele trecute desfăşurarea în Crimeea a unei flotile de bombardiere strategice Tupolev 22-M3, purtătoare de rachete nucleare.

În plus, există informaţii că sisteme de rachete Iskander, despre care se crede că pot penetra scutul american antirachetă, au fost deplasate în regiunea Kalinigrad, la graniţa cu Lituania şi Polonia.

  1. SUGI PULA CU REPORTAJU TAU CU TOT OBOSITULE , SI BISERIK MATI CU INSTIGATIILE MATI MUIE MA MERITI FUTUT IN CUR INDIFERENT DE CE SEX AI ! MUIE

    Raspunde
  2. spalati pe creieri ce sunteti! ala doar se apara, idiotilor!

    Raspunde
  3. indivizi care scriu asa gasesti peste tot .pacat ca idiotii au acces la internet. in legatura cu Putin omul are probleme se crede Dumnezeu daca nu-l vor opri rusii lui vor avea de tras enorm cu totii un razboi mondial acum inseamna sfirsitul planetei se va folosi de toate partile arma nucleara la primul atac nuclear Doar prostii si nebuni nu se tem

    Raspunde
    • imi place foarte mult cum gindesti
      doar ca parerea mea este : putin se inspira destul de mult din predecesorul lui Hitler adica lui Hitler i-sau predat multe tari fara sa traga un glont iar mai tirziu sa vazut unde sa ajuns iar pe putin daca il mai lasa mult unde se va ajunge ???

      Raspunde
  4. Pai macar vedem si noi cum e un razboi nuclear. Poate nu ne vom afla intre aia 10 mil care mor.

    Raspunde
  5. doamne ajuta!murim si ne scapam.

    Raspunde
  6. sa te ia dracu de tampit cu reportajele tale de tot cacatu , bagi lumea in panica aiurea!

    Raspunde
  7. rusii pregatesc acest razboi de 25 de ani… de la caderea comunismului in Europa. au pierdut teritorii importante si asta nu le pica bine… din nefericire suntem implicati urat tare datorita slugarniciei conducatorilor ce i-am avut. observ ca Johanis incearca sa dreaga busuiocul dar nu cred ca mai exista cale de intoarcere… vom fi intr-un razboi mult prea dureros. fiecare va pierde pe cineva drag. Americanii vor fi atacati din interior, la ei acasa… China, stat comunist se va alia cu Rusia. Japonia va face alianta datorita urii pt americani. Iranul isi va folosi tehnologia nucleara finantata de Moscova… Europa? puternica economic, depasita militar. Imi doresc din suflet ca acest scenariu sa nu se adevereasca…

    Raspunde
  8. rusii pregatesc acest razboi de 25 de ani… de la caderea comunismului in Europa. au pierdut teritorii importante si asta nu le pica bine… din nefericire suntem implicati urat tare datorita slugarniciei conducatorilor ce i-am avut. observ ca Johanis incearca sa dreaga busuiocul dar nu cred ca mai exista cale de intoarcere… vom fi intr-un razboi mult prea dureros. fiecare va pierde pe cineva drag. Americanii vor fi atacati din interior, la ei acasa… China, stat comunist se va alia cu Rusia. Japonia va face alianta datorita urii pt americani. Iranul isi va folosi tehnologia nucleara finantata de Moscova… Europa? puternica economic, depasita militar. Imi doresc din suflet ca acest scenariu sa nu se adevereasca…

    Raspunde
  9. Știrile astea cu Al Treilea Război Mondial sunt o porcărie. De ce persoane foști lideri de stat s-au actuali supun că războiul din Ucraina va degenera în Război Mondial ? Păi atunci de ce Războiul din Irak nu s-a transformat în Război Mondial, de ce Războiul din Kosovo nu s-a transformat în Război Mondial ?
    Întrebare foarte bună la care răspunsul este că în războiul din Irak, Irakul nu se afla în sfera de influență a rușilor, dar Ucraina este în interesul Uniunii Europene, iar implicarea Rusiei îi dereanjează pe nemți și francezi. Dăcă s-ar putea nemții și francezii ar domina întreaga lume. Chiar credeți că ideile lui Hitler ca Germania să aibă un imperiu de 1000 de ani au dispărut.
    Nemții și francezii sunt la fel de vinovați ca și rușii, doar că rușii o fac în mod agresiv, singurul mod pe care îl știu. Dacă nemții și francezii nu ar face parte din NATO și nu ar avea sprijin american aș fi tare curios dacă s-ar mai ține ei atât de șmecheri și siguri.
    Nu uitați că istoria ne învață că Rusia nu a fost niciodată cucerită, iar dacă este nevoie rușii vor muri până la ultimul înainte de a plecă capul în fața vesticilor. Plus că mai nou și China se alătura rușilor. S-au cam săturat toți de americani și pretextul lor că intervin împotriva terorismului, când ei defapt vor tot pământul să fie al lor. Dacă susțin că acționează împotriva terorismului de ce nu fac nimic în privința Statului Islamic ? Ce mai așteaptă să moară mai mulți s-au până când va avea loc un atentat la ei în curte. Să vedeți atunci ce nervoși vor fi americanii.
    Și mesajul lui Lech Walesa ” democrația va învinge” de ce democrația nu a învins în Germania înainte de război și după, dar în Rusia, China, Corea, Vietnam și toate țările din fostul bloc sovietic, s-au în Africa.
    Democrația a învins și în Polonia când Rusia era deja slăbită după Războiul Rece. Dăcă democrația e atât de tare de ce nu a ieșit victorioasă după război sau în timpul comunismului ? Pentru că Marea Britanie, care nu mai e așa de mare și Franța care ere mătrășită au permis rușilor să se instaleze în țările estice. Bineînțeles americanii s-au arătat ofensați și au criticat pe francezi și englezi, dar nu au ridicat un deget pentru restul țărilor, în afară de Germania.
    În 1956 când ungurii au încercat eliberarea de sub comunism, americanii și europenii au fost preocupați de Canalul Suez. I-au durut fix undeva de țările estice din Europa și continuă să îi doară.
    Știați că există o hartă din Evul Mediu, de fapt prima hartă desenată, unde erau vizibile țările vestice ale Europei, iar în este era trecut mare CANIBALIA, adică nici un pic nu îi interesa de estul Europei, nici măcar nu știau nimic despre țările estice, la fel și despre România, știau doar de Vlad Țepeș și asta mult mai târziu după domnia sa.
    Vesticii veșnic s-au crezut centrul pământului și se vor crede în continuare. Noi restul suntem pise de schimb și dacă vin rușii nimic nu se schimbă România tot țară săracă va fi, și tot prost o vom duce în țară.
    Așa că fie vine ursul estic fie democrația vestică noi tot la nivelul la care suntem vom fi. Ce ne deranjează așa de mult cine va stăpâni pe cine, la noi problema nu exteriorul este ci interiorul.

    Raspunde
  10. Lasa-ti dragilor sa intre umpic Putin in america , ca acele familii prea au inceput sa o dea in prosti. Noua ordine mondiala si nebuni de genu. Trebuie umpic scuturati ca altfel ne trezim cu cipuri in noi;) !

    Raspunde
  11. Daniel Niculescu 21 martie, 2015, 8:59 pm

    Dezinformare sau ignoranta.
    Si pentru romanii rusofobi, nu aveti decat sa muriti sclavi. Sclava a fost natiunea asta dintotdeauna, ba la turci, ba la austroungari, ba la rusi dar niciodata independenta cu adevarat. Aveti impresia ca acum natiunea romana e independenta? Ia uitati-va un pic in buzunare, in cont, aruncati o privire la cartierul in care traiti, vedeti ce se preda in scoli, ce se cerceteaza, ce se construieste, ce se produce in Romania. Inabilitatea de a-ti exercita gandirea critica, de a filtra mass-media, este o trasatura constanta a romanului de-a lungul istoriei.
    Nu va osteniti a-mi raspunde la acest comentariu. A fost prima si ultima mea vizita pe situl asta ieftin.
    Ah, sa stiti si voi un lucru, Putin e cel mai bun lucru care s-a intamplat Russiei si, prin consecinta intregii planete.
    Sa traiti bine! 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.