VOTEAZĂ-ȚI VICEPRIMARII! De la cine crezi că ar trebui să fie: PNL, USR PLUS, PMP sau UDMR? (SONDAJ)

VOTEAZĂ-ȚI VICEPRIMARII! De la cine crezi că ar trebui să fie: PNL, USR PLUS, PMP sau UDMR? (SONDAJ)

PNL ține cu dinții de una dintre funcțiile de viceprimar al Aradului, care ar urma să fie ocupată de Sergiu Bîlcea, ducând astfel în impas negocierile pentru formarea unei majorități largi în Consiliul Local Municipal (CLM).

Miza este uriașă pentru liberali, pentru că prin respectiva poziție și prin propriii consilieri din CLM ar deține inclusiv controlul asupra lui Călin Bibarț, primarul ales.

Celelalte partide din noua confirgurație a Consiliului Local Municipal știu asta și insistă ca ambele funcții de viceprimar să fie ocupate de reprezentanți ai altor formațiuni, cu intenția de a rupe „hegemonia” PNL asupra administrației municipiului.

Pentru că dorim să vedem ce cred arădenii despre „împărțirea” celor două funcții de viceprimar în rândul partidelor care negociază formarea unei majorități în noul Consiliu Local Municipal (PNL, USR PLUS, PMP, UDMR) am demarat un sondaj de opinie.

IMPORTANT: Votul este secret. Se poate vota o singură dată la 24 de ore de pe același dispozitiv (telefon, tabletă, PC etc.). Sondajul se va încheia în data de 11 octombrie, la ora 0.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

  1. de la PSD :)))))))))

    Raspunde
  2. Bâlcea va fi de fapt noul primar. 😉

    Raspunde
  3. Fara tradatorul adevaratului PNL, sergiulica balciueaua

    Raspunde
  4. corect ar fi USR ca urmare a rezultatului

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.