Vrei angajaţi motivaţi şi costuri optimizate? Tichetele de masă sunt soluţia

Vrei angajaţi motivaţi şi costuri optimizate? Tichetele de masă sunt soluţia

Multi manageri din companii mari sau medii se confrunta in zilele noastre cu problema gestionarii eficiente a resurselor umane, adica a propriilor angajati. Literatura de specialitate arata ca managementul resurselor umane este cu mult mai complicat decat cel al resurselor financiare, de exemplu.

Pentru a fi sigur de o rata cat mai mare de retentie de personal si de loializarea acestora fata de companie, managerii au la dispozitie un instrument valoros si usor de pus in practica: tichetele sau cardurile de masa.

Pe langa avantajele directe si practice oferite angajatilor – posibilitatea de a lua masa de pranz, in fiecare zi, cresterea puterii de cumparare si varietatea locurilor de consum – tichetele de masa sau cardurile de masa reprezinta si o modalitate eficienta de a le arata angajatilor ca sunt apreciati in cadrul companiei. Astfel, ei se vor simti motivati si determinati sa ofere rezultate mai bune.

In plus, cardurile de masa ofera beneficiarilor posibilitatea folosirii unor fractii din valoarea unui tichet si plati rapide datorita tehnologiei contactless. De asemenea, prin serviciile asociate: aplicatia mobila Card UpRomania, platforma Cheque Online sau serviciul Up SMS, beneficiarul detine un control sporit al tranzactiilor si a soldului, dar si o gestiune simplificata a cardurilor, putand bloca sau activa suporturile electronice.

Dincolo de aceste beneficii pentru angajati, tichetele de masa ofera o serie de avantaje si angajatorilor, precum deductibilitate fiscala si eliminarea taxelor salariale care inseamna o economie de aproximativ 37% din costurile cu angajatii.

Alegand cardul de masa, angajatorii isi simplifica logistica, fiind necesara o singura comanda o data la 4 ani si, lunar, alimentari online.

Comanda tichetelor se realizeaza intr-un mod simplu si rapid. Reprezentantii companiilor este necesar sa acceseze platforma online securizata – detalii aici si sa aleaga metoda potrivita pentru nevoile lor: comanda online, prin e-mail sau telefonica. Consultantii Up Romania ofera suport in ghidarea si transformarea acestui proces al comenzii intr-unul facil si placut.

Up Romania (Chèque Déjeuner Romania SRL), face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 18 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra aici si afla cum poti obtine  tichetele de masa pentru salariatii tai!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.