Vrei să mergi în Delta Dunării? Accesul se face DOAR CU PERMIS. Cât costă?

Vrei să mergi în Delta Dunării? Accesul se face DOAR CU PERMIS. Cât costă?

Accesul în Delta Dunării se va face doar pe bază de permis. Două automate pentru eliberarea tichetelor urmează să fie puse în funcţiune, investiţia ridicându-se la treizeci de mii de euro. Unul se va afla în sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, dar în privinţa celui de-al doilea nu s-a stabilit încă unde va fi instalat.

Persoanele care intră în Delta Dunării trebuie să plătească la Administraţia Rezervaţiei un tarif cuprins între 5 și 30 de lei, în funcţie de perioada sejurului.

Pentru accesul cu autovehicule în Deltă, se percepe un tarif de 10 lei/zi/autovehicul, iar obţinerea permisului de acces cu o ambarcaţiune costă 20 lei/sejur sau 100 de lei/an.

În ceea ce privește practicarea pescuitului recreativ, vizitatorii au nevoie de permis pentru care vor achita între 10 și 30 de lei, în funcţie de perioada de valabilitate a acestuia. Anul viitor, Administraţia Rezervației Biosferei Delta Dunării va mai achiziţiona alte două automate care vor fi puse în funcţiune la Sulina şi Jurilovca.

Foto: wikimedia.org

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.