Pe ce vrea să PRĂPĂDEASCĂ administraţia locală banii Aradului şi cum POŢI să le schimbi DESTINAŢIA

Pe ce vrea să PRĂPĂDEASCĂ administraţia locală banii Aradului şi cum POŢI să le schimbi DESTINAŢIA

Primăria Municipiului Arad a anunţat organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului general de venituri și cheltuieli al Municipiului Arad pentru anul 2016. Aceasta va avea loc miercuri, 20 ianuarie 2016, de la ora 15, în sala Regele Ferdinand a Palatului Administrativ.

„Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la acest proiect. Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad”, precizează Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

Proiectul de hotărâre poate fi studiat la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative – Proiecte de Hotărâri).

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

PH aprobare buget general de venituri si cheltuieli al Municipiului Arad-2016

  1. Abureli propagandistice.
    Administratia Falca nu a dorit niciodata sa se consulte. Dovada stau statisticile care spun ca s-au adoptat mai putin de 1% din propunerile venite in procedura transparentei.
    Si de data asta este tot o fumigena. Bugetul nu se poate dezbate pe proiectul de hotarare de consiliu care este excesiv tehnic si exclude marea majoritate a celor care ar vrea sa se implice.
    Daca vor dezbatere sa o faca etapizat, intai cu reprezentanti ai mediului de afaceri, cu ONG-uri si cu specialisti pe diverse domenii. In faza a doua, urmare a punctelor de vedere sa se supuna unei dezbateri publice acest proiect, in sensul de a se prezenta proiectul cu elemente de grafica care sa fie accesibile tuturor. Abia in faza a 3-a sa se dezbata in consiliu – dar sa sedezbata si propunerile nu tot variana initiala de di-nainte de consultari.
    Nu va fi nimic din toate astea si voi fraierilor veti ajunge sa sustineti fara sa vreti, fara sa stiti, fara sa intelegeti un buget menit sa va jecmaneasca si care este desinat crearii de oportunitati de comisioane pentru smecherii din administratia publica.
    Abordarea va fi identica cu cea din proiectul pistelor de biciclete. Vom avea un buget prost, nefunctional, scump, centrat pe comisioane si pe prea-marirea ctitorului de la Brad, pe care in prostia si nemernicia noastra il vom realege ….. sa ne fure si pe mai departe.
    Hai steaua, hai rapidu!

    Raspunde
  2. o alta fumigena marca falca . sala va fii plina de oameni de-ai lui , daca totusi reusesti sa intri vor face tot posibilul sa nu poti vorbi , iar dupa o prezentare brevetata marca falca , cu planse si cu aplauzele meritate .vei pleca deacolo cu un gust amar , gandindu-te oare e ceva bai cu tine , vazand atata prostime care exulta la fiecare cuvant al stapanului

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.