Vrei să vezi cum e o zi din viața unui primar? Participă la întâlnirile „O zi cu Primarul”

Vrei să vezi cum e o zi din viața unui primar? Participă la întâlnirile „O zi cu Primarul”

Dacă ești curios cum se desfășoară ziua de lucru a primarului Gheorghe Falcă, poți participa la întâlnirile „O zi cu Primarul”, care se vor relua din luna februarie.

Primăria Municipiului Arad informează că în cadrul acestor întâlniri arădenii interesați vor participa alături de Gheorghe Falcă la activitățile de pe agenda zilei și vor dezbate apoi cu edilul-șef temele care îi preocupă din activitatea administrației locale. Dezbaterile vor fi moderate de jurnaliști invitați, iar înregistrările vor fi puse la dispoziția presei locale.

Iniţiat în anul 2007, programul „O zi cu Primarul” oferă locuitorilor Municipiului Arad ocazia de a cunoaşte administraţia locală dintr-o altă perspectivă, fiind menit să crească transparenţa şi gradul de informare a publicului cu privire la activitatea Primăriei. Întâlnirile se desfăşoară în zilele de miercuri.

Cetăţenii interesaţi se pot înscrie online pe pagina de internet a Primăriei www.primariaarad.ro, telefonic la nr. 0257-281850, int.307, Serviciul de Relaţii cu publicul al Primăriei sau pe site-urile publicațiilor locale care vor sprijini inițiativa „O zi cu Primarul”.

  1. La așa privire cine crezi că este curios de a vedea ce face specimenul ce-și zice primar. Eu am îndoieli că ar face parte din specia umană…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.