Vrei un acoperiș din țiglă metalică? Intră pe roofart.ro!

Vrei un acoperiș din țiglă metalică? Intră pe roofart.ro!

Te afli în faza de construcție a acoperișului casei și cauți cele mai fiabile, moderne și rezistente soluții? Roofart.ro, site-ul ce găzduiește unul dintre cele mai moderne portofolii de produse destinate acoperișurilor, este cel în care orice vizitator poate găsi o idee, o informație, o soluție perfect adaptată nevoilor sale!

Compania care deține acest site, RoofArt, este printre cele mai cunoscute și apreciate pe piața din domeniu, notorietatea sa fiind construită pe baza calității ireproșabile a produselor comercializate. Ce este atât de special la această firmă și prin ce s-a remarcat sunt întrebările la care vom răspunde în articolul de față.

RoofArt – acoperișuri din țiglă metalică de calitate superioară

Așa cum spuneam, calitatea produselor comercializate este atuul cel mai mare al companiei. Aceasta este asigurată de materia primă folosită la producerea țiglei metalice Umbrella® și a sistemului pluvial Scandic® – oțelul suedez furnizat de marele concern suedez SSAB –, dar și de tehnologia de ultimă oră utilizată în proiectarea și conceperea produselor.

Despre oțelul SSAB se pot spune multe, dar începem cu cea mai importantă caracteristică pentru construcții: durabilitatea. Despre mai toate materialele de construcții se spune acest lucru însă, în cazul oțelului suedez, această proprietate a fost testată pentru mai bine de 40 de ani, în cele mai dure condiții climatice, mostrele de tablă fiind împărțite în toate colțurile lumii.

Astfel, despre acoperișurile și sistemele pluviale realizate din oțel nordic se poate afirma că fac față atât ploilor torențiale, vântului puternic, temperaturilor negative extreme și cantităților însemnate de zăpadă, cât și radiațiilor UV puternice și temperaturilor caniculare.

De asemenea, acoperișurile de țiglă metalică din oțel de proveniență scandinavă au o rezistență foarte mare și la coroziune, calitate asigurată de componența materialului. Cu un strat de 275 g/mp de zinc care protejează miezul de oțel împotriva coroziunii precum o barieră, țigla metalică și sistemul pluvial produse de RoofArt reușesc să-și păstreze timp îndelungat aspectul deosebit și rezistența.

Cel mai bun acoperiș pentru casa ta… este realizat din țiglă metalică Umbrella®

Se spune că acoperișul din țiglă metalică este cel mai bun și mai rezistent comparativ cu celelalte soluții pentru sistemul de învelitoare. Despre cel din țigla metalică Umbrella® însă se afirmă că ar întrece orice standard în materie de aspect și durabilitate.

Toate acestea se datorează materiei prime, care nu doar că asigură rezistență dovedită împotriva factorilor de mediu, dar aduce un plus de eleganță întregii locuințe. Și când spunem o eleganță absolută ne referim în special la țigla metalică Umbrella® dublu-modulară, cu prinderi ascunse. Grație modului de îmbinare insesizabil al panourilor de tablă, aspectul exterior este uniform, simetric și curat. Ca urmare, acoperișurile din țiglă metalică Umbrella® cu prinderi ascunse sunt varianta ideală pentru orice locuință modernă.

În concluzie, se pare că nu degeaba este considerată compania RoofArt drept unul dintre cei mai mari producători de tablă pentru acoperiș din țară. Dacă fiabilitatea, rezistența și estetica sunt cele mai importante aspecte pentru construcția acoperișului perfect, iar în cadrul RoofArt toate acestea sunt aspecte regăsite în oricare dintre soluțiile furnizate, nu trebuie deci să ne mire notorietatea companiei.

Apoi, atunci când prețurile pot părea ceva mai ridicate decât cele ale concurenței, ar trebui să nu uităm de calitatea superioară a materiei prime de bază din care sunt realizate țigla metalică Umbrella® și sistemul pluvial Scandic®: oțelul suedez furnizat de marele concern suedez SSAB. Desigur, nu trebuie să uităm nici de serviciile profesionale de montaj oferite de către companie, dar mai multe despre toate acestea poți citi pe roofart.ro!

Nu uita! Un acoperiș bun trebuie să aibă o durabilitate mare, o rezistență sporită și, bineînțeles, un aspect care să emane eleganță și bun gust. Alege înțelept!

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.