Vremea bună a permis continuarea programului de întreținere și reparații aferent rețelei de drumuri județene

Vremea bună a permis continuarea programului de întreținere și reparații aferent rețelei de drumuri județene

Programul de întreținere și reparații curente aferent rețelei de drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean Arad continuă și în această perioadă.

Condițiile meteo favorabile au permis echipelor de constructori să lucreze pe mai multe drumuri: astfel, între Căsoaia și Arăneag au loc lucrări de întreținere a drumului. Lucrări de pietruire sunt în derulare pe drumurile dintre localitățile Hălmăgel și Sârbi, Hălmăgel -Târnăvița și Răpsig-Sebiș.  Se realizează marcaje rutiere pe sectoarele de drum dintre Târnova și Tauț și Arad-Variaș. Între Variaș și Iratoș sunt în desfășurare lucrări de cosmetică rutieră, iar între Pâncota și Caporal Alexa se montează parapeți. Între Sagu și Cruceni se așterne covor bituminos, iar între Sânleani și legătura cu DJ 709 se fac reparații la covorul asfaltic.

„Avem o toamnă lungă, iar vremea bună a venit în ajutorul nostru, al celor care administrăm aceste sectoare de drum, al constructorilor care au putut continua lucrările pe teren cu echipele de muncitori și deopotrivă al beneficiarilor, cetățenii județului, care au nevoie de o infrastructură modernă”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.