METEO: Vremea se SCHIMBĂ RADICAL! Ce ne așteaptă în următoare perioadă

METEO: Vremea se SCHIMBĂ RADICAL! Ce ne așteaptă în următoare perioadă

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele săptămâni. Potrivit acestora, vom avea parte de vreme frumoasă, temperaturile fiind chiar și cu 10 grade mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile din sud-vestul țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 09.03.2020 – 16.03.2020

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice aceste perioade, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a teritoriului și apropiat de cele normal pentru acest interval în rest.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.