Week-end cu „LUNĂ ALBASTRĂ” – un fenomen astronomic rar! Cum te va afecta în funcţie de zodie

Week-end cu „LUNĂ ALBASTRĂ” – un fenomen astronomic rar! Cum te va afecta în funcţie de zodie

Fenomenul numit „Lună albastră” va avea loc în ultima zi a lunii iulie, când se produce faza de lună plină la ora 13,43. Discul Lunii va fi complet luminat iar de atunci faza Lunii va descrește, răsărind din ce în ce mai târziu, potrivit Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.

„Luna albastră” este un fenomen astronomic rar, care se va mai repeta abia peste câţiva ani, în 2018.

Acesta constă în faptul că luna plină apare de două ori în aceeaşi lună calendaristică, denumirea de „Lună albastră” fiind dată de astronomul James Hu Pruitt, care a folosit-o într-un articol publicat în anul 1946 de revista „Sky&Telescope”.

Evenimentul astronomic îşi pune amprenta asupra tuturor zodiilor, anunţă site-ul teotrandafir.ro.

Iată influenţele „Lunii albastre”, în funcţie de zodie:

BERBEC: Fenomenul de lună plină albastră aduce o serie de bucurii în viaţa ta. Vezi cum orizonturile ţi se lărgesc şi îţi iei măsuri de precauţie pentru a nu călca pe bec.

TAUR: Luna plină îţi afecteaza Casa Iubirii, aşa că aşteaptă-te ori la o împăcare de zile mari ori la o despărţire de proporţii.

GEMENI: Începând cu noaptea de 31 iulie, totul se schimbă în viaţa ta. Iei în considerare relaţiile vechi care te-au ajutat să evoluezi până în acest stadiu şi mergi mai departe cu toate învăţăturile.

Mai multe, pe teotrandafir.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.