Weekend de GROAZĂ pe şoselele arădene. ACCIDENTE şi drumuri BLOCATE (GALERIE FOTO)

Weekend de GROAZĂ pe şoselele arădene. ACCIDENTE şi drumuri BLOCATE (GALERIE FOTO)

Zăpada căzută la sfârşitul acestei săptămâni a cauzat destule probleme pe drumurile arădene, unele situaţii soldându-se cu accidente rutiere.

Cel mai serios a avut loc duminică pe autostradă, la Nădlac, unde a avut loc o coliziune în care au fost implicate nouă autoturisme şi un TIR. Iniţial, accidentul s-a produs între TIR şi un autoturism, ulterior alte opt maşini tamponându-se în lanţ. Deşi pare de necrezut, o singură persoană a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Circulaţia pe autostradă a fost temporar bocată, traficul desfăşurându-se pe banda de urgenţă.

Sâmbătă, un şofer a intrat cu maşina într-o pompă de benzină, pe Calea Radnei din municipiul Arad. În urma accidentului zona a fost securizată de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, pentru a nu se produce vreun incendiu.

Tot sâmbătă un şofer s-a izbit cu maşina de un stâlp, pe Bulevardul Nicolae Titulescu, în apropiere de Maranata. În urma accidentului, şoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

De remarcat, că reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit acolo unde drumurile au fost blocate şi a fost nevoie de degajarea lor.


Lasă un comentariu

Your email address will not be published.