Weekend INCENDIAR la Ștrandul „Neptun”! Arădenii vor petrece la Pool Party 07 cu DJ-i îndrăgiți

Weekend INCENDIAR la Ștrandul „Neptun”! Arădenii vor petrece la Pool Party 07 cu DJ-i îndrăgiți

Arădenii dornici de distracție pot petrece un weekend memorabil la Ștrandul „Neptun” unde atât vineri, cât și sâmbătă, va avea loc Pool Party 07.

Arad Pool Party 07 va avea ca invitați DJ cunoscuți precum Marwan, Kool, Adrian Eftimie, Epipanov, Roxanita și Kidu.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente, organizatorii îi roagă pe participanți să respecte câteva reguli:

– Accesul tinerilor sub 18 ani este permis doar însoţiţi de un adult! Vă rugăm să aveţi un act de identitate valabil asupra voastră!
– Don’t Drink And Drive! – Te rugăm lasă-ţi maşina acasă dacă vei consuma alcool!
– Spune NU drogurilor! – În cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul şi vânzarea de stupefiante şi/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta această regulă vor suporta consecinţele legii (Cf. L339/2005 şi L143/2000).
– ECO-friendly advice – Te rugăm să nu arunci sticle, pachete de ţigări, pahare sau peturi de plastic în spaţiile verzi sau în apele bazinelor!

De asemenea, important de reținut este că:
Accesul în bazine nu este permis celor care nu ştiu să înoate. Accesul este permis doar în zona bazinului cu apă de maxim 1,70 cm.

Toţi participanţii la eveniment declară că înţeleg regulile şi se vor comporta ca atare pentru a nu pune în pericol pe el însuşi sau vreun alt participant. Este obligatorie urmărirea indicaţiilor date de salvamari şi de oamenii de ordine pe tot parcursul petrecerii!

Intrarea este liberă după ora 21.00.
Ținută – costum de baie (opțional) sau îmbrăcăminte casual.

Mai multe detalii, aici: https://www.facebook.com/events/520112561859813/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.