Weekend magic la Arad Open Air Festival: Programul complet al evenimentului, pe ore

Weekend magic la Arad Open Air Festival: Programul complet al evenimentului, pe ore

Arad Open Air Festival își deschide în acest weekend porțile pentru o nouă ediție. Urmează 3 zile magice pentru petrecăreții din vestul țării, în 13-15 august.

Festivalul își deschide porțile cu muzică live, relaxare, foodtruck-uri, scenă de muzică electronică și DJ-party.

Outlandish, Subcarpați, Cargo, Gojira&Planet H, Vali Bărbulescu, Julian Jordan, John Trend & Jay Ko Dirty Nano, Mahmut Orhan, Raresh, Root și Paul K, Timirash, Sepp și Nu Zau, Memphys și Noxious sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenele AOA de pe aeroportul din Arad în curând.

Ne bucurăm foarte mult că ne revedem curând cu fanii Arad Open Air. Știm că tuturor le-a fost dor de magia de la aeroport și vrem să le transmitem că și nouă ne-au lipsit aceste zile în care ne întâlnim cu toții. Suntem foarte fericiți că am reușit și de această dată să avem alături de noi artiști de suflet, care vor crea o atmosferă specială ca întotdeauna. Abia așteptăm să vă vedem dansând”, transmite Glad Varga, organizator Arad Open Air Festival.

Accesul la festival se face conform reglementărilor în vigoare, astfel participanții trebuie să prezinte la intrare dovada vaccinului anti SARS-CoV-2, dovada trecerii prin boală în ultimele 3 luni, rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau dovada rezultatului negativ certificat de unitatea medicală prezentă la intrarea în festival, accesul la controlul zilnic Covid făcându-se începând cu ora 14:00.

Accesul în festival începe de la ora 18:00, concertele de la ora 19:00, iar petrecăreții se pot bucura de muzică până în zori, deoarece până la ora 02:00 sunt restricționate doar activitățile economice din festival: ultima comandă la bar, foodtruck, bilete și tokens.

Abonamentele se pot achiziționa pe: https://www.openairfestival.ro/abonamente/. La intrarea în festival vor fi disponibile doar bilete de o zi.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile evenimentului urmărește paginile de socializare: https://www.facebook.com/aradopenair, https://www.instagram.com/aradopenair/.

Programul complet al evenimentului este:

Loading...
  1. […] post Weekend magic la Arad Open Air Festival: Programul complet al evenimentului, pe ore appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.