Westfield a acordat cel mai valoros cadou al anului (GALERIE FOTO)

Westfield a acordat cel mai valoros cadou al anului (GALERIE FOTO)

Cel mai norocos dintre clienții anului 2019 a intrat în posesia unui apartament la vilă.

Seara zilei de joi, 23 ianuarie a fost cu siguranță una plină de emoții pentru toți clienții Westfield care au achiziționat o casă, în acest superb cartier, în anul care a trecut. Pentru a putea primi acest cadou incredibil, un apartament la vilă Westfield Suites, a fost suficientă semnarea unei promisiuni de vânzare – cumpărare și achitarea avansului stabilit până la 31 decembrie 2019.

Tragerea la sorți a fost supravegheată de o comisie formată din 6 persoane: Emanuel Bistrian – fondator și CEO Westfield, Bianca Bistrian – Director Marketing Vânzări,

Alina Tomuța – General Manager Westfield, Ciprian Dochie – General Manager Westfield Suites, Patriciu Morariu – Notar public și Adrian Chirla – Vicepreședinte al Asociației de locatari Westfield. Biletul cu numele câștigătorului a fost extras de invitatul de onoare al acestui eveniment special, arădeanul Ovidiu Hațegan, arbitru FIFA. Apartamentul a fost câștigat de familia Honciuc.

„Ne bucurăm foarte mult că am cumpărat o casă în Westfield. Noi locuim acum la bloc și suntem nerăbdători să ne mutăm la casă. Copilul nostru va avea un spațiu pentru joacă mult mai mare, de fapt pentru el am făcut pasul acesta, iar acest apartament pe care l-am câștigat îi va rămâne lui”, ne-a declarat Ovidiu Honciuc.

Westfield Arad este proiectul rezidențial cu una dintre cele mai bogate oferte la nivel național, clienții având la dispoziție o mulțime de modele de case individuale spatioase și confortabile, vile de lux cu finisaje pretențioase și piscină proprie și apartamente la vilă Westfield Suites, spatioase și amplasate într-o clădire cu doar 3 nivele, ce oferă confortul unei case la prețul unui apartament de bloc.

„Am pornit acest proiect din dorința sinceră de a schimba în bine viața oamenilor și vă garantăm că nu vom pierde niciodată din vedere acest obiectiv. Așadar vom continua să inovăm, să îmbunătățim, să generăm plus valoare pentru comunitatea Westfield, astfel încât oamenii să se bucure cu adevărat de experiența de a locui aici”, ne spune Alina Tomuța – General Manager Westfield.

Anul care tocmai a început se anunță unul plin de suprize în Westfield, cu o mulțime de evenimente pentru rezidenți, cu lansări de noi produse imobiliare și multe altele. Pentru a afla tot ceea ce se întâmplă, sunteți invitați să urmăriți pagina Facebook a proiectului https://www.facebook.com/WESTFIELDARAD/.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.