Westfield Arad în finala Galei Profesioniștilor în Imobiliare

Westfield Arad în finala Galei Profesioniștilor în Imobiliare

Proiectul arădean are nevoie și de voturile noastre pentru a fi sigur de victorie.

După ce anul trecut a fost desemnat „Cel mai bun concept nou din România”, în această primăvară Westfield Arad concurează, cu succes, la categoria „Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate”. Aflat la cea de-a patra ediție națională, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare este cel mai mare eveniment dedicat comunității din real estate și se va încheia cu Gala Profesioniștilor în Imobiliare, în cadrul căreia sunt recunoscute și premiate performanțele bazate pe valori esențiale ce au în vedere o dezvoltare economică puternică pe termen lung.

Din numeroasele proiecte candidate, juriul, format din specialiști în imobiliare, a desemnat cei doi finaliști ai categoriei: Westfield Arad, proiect care a fost premiat și anul trecut pentru “Cel mai bun concept imobiliar din Romania” și One Charles de Gaulle București, un proiect exclusivist construit în zona Primăverii.

„Nominalizarea cartierului Westfield pentru cel mai puternic impact pozitiv în comunitate este o importantă recunoaștere a eforturilor noastre. Am reușit să dăm un nou sens termenului de comunitate prin conceptul creat aici, care prin tot ce oferă este dedicat oamenilor și asigură un stil de viață occidental. Le mulțumim tuturor celor care ne vor susține prin votul lor la aceasta nominalizare”, declară Alina Tomuța, CEO Westfield.

Apreciarea cartierului Westfield este confirmată și de către clienți. Doar în luna februarie 11 familii au ales să locuiască în Westfield, valoarea totală a vânzărilor fiind de 890.000 de euro, constând în 8 case și 3 suites.

Spre deosebire de edițiile trecute, anul acesta în finală, 30% din decizie îi aparține publicului. De aceea, pentru a susține Westfield Arad, sunteți invitați să votați online aici: https://www.surveymonkey.com/r/VLFLBJJ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.