Westfield Development oferă la ora actuală cea mai diversificată ofertă imobiliară din România

Westfield Development oferă la ora actuală cea mai diversificată ofertă imobiliară din România

Recunoscut ca fiind cel mai bun concept rezidenţial din România anului 2018, cartierul arădean Westfield vine în întâmpinarea tuturor celor care caută un loc deosebit pe care să-l numească „acasă”.

Cu o gamă largă de facilităţi unice la nivel naţional, cartierul aduce pe piaţa de profil din România cea mai diversificată ofertă imobiliară a prezentului.

Actualii rezidenţi din Westfield se bucură deja de 7 modele de case, care au făcut parte din oferta de până acum, fiecare din ele cu posibilitatea personalizării. Oferta este însă într-o continuă creştere. Astfel, începând cu primăvara anului 2019, viitorii clienţi vor avea la dispoziţie modele noi de case care vor îmbogăți oferta.

Cei care caută confortul unei case la costuri mici de întreţinere şi un preţ imbatabil pot alege acum Westfield Suites, un concept nou de „apartamente la vilă” cu 1 cameră, 1 cameră și ½, 2 şi 3 camere. Avantajul? Locuiești într-un spațiu pe care ți-l poți permite, în timp ce te bucuri de grădină proprie și toate facilitățile pe care Westfield le oferă rezidenților săi: grădiniță în cartier, sală de sport, piscină, iar în continuare, cinema și spa.

Pentru cei care își doresc o vilă impresionantă, Westfield Luxury Villas aduce o colecție 5 modele exclusiviste, cu replică de design exterior în trei variante pentru fiecare vilă: Timeless, Contemporary sau Stylish. Acestea îmbină armonios un concept unic cu spațiul generos, echiparea de lux și o piscină proprie.

Iar dacă niciuna din zecile de variante oferite nu i se potriveşte clientului, acest lucru nu reprezintă o problemă pentru echipa Westfield, ci chiar o oportunitate de a proiecta şi crea, la comandă, casa pe care acesta o visează.

La capitolul preţuri, oferta Westfield este cât se poate de atractivă și variată: între 35.000 euro şi 68.000 euro pentru apartamentele la vilă, între 76.000 euro şi 99.000 euro pentru case şi între 100.000 euro şi 200.000 euro pentru vilele de lux.

Pe lângă oferta diversificată şi adaptată la dinamica actuală a pieţei imobiliare, un motiv în plus pentru a alege Westfield este că, indiferent de varianta aleasă, clienţii beneficiază de consultanţă financiară şi modalităţi de plată flexibile, astfel încât alegerea de a investi într-o locuință aici să fie cea mai bună decizie.

Dacă vrei să aflii mai multe despre oferta Westfield şi cum pot deveni rezident, ai plăcerea de a interacţiona cu o echipă tânără, bine pregătită şi entuziastă, gata să îți ofere în orice moment toate informaţiile necesare.

„Așteptăm să ne contactezi la 0721.22.88.61 pentru a programa o vizită în cartier!”, este mesajul celor de la Westfield.

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.