World of Warcraft a fost relansat, gamerii se bucură de World of Warcraft Classic

World of Warcraft a fost relansat, gamerii se bucură de World of Warcraft Classic

Au trecut 15 ani de când World of Warcraft și-a început oficial călătoria (în Statele Unite, în Europa a ajuns în 2005). Odată cu trecerea timpului, ceea ce a început ca o cerere sporadică a devenit o cerere unanimă. Jucătorii doreau servere cu WoW clasic. Cu jocul așa cum era în momentul inițial, cu nivelul maxim 60.

Multă vreme, Blizzard a renunțat la această idee. Nu credea că este necesar să relanseze conținutul pe care îl considera demodat. A dorit să se concentreze mai degrabă asupra viitorului. Iar The Burning Crusade și Wrath of the Lich King sunt, fără îndoială, două dintre cele mai dulci momente ale MMORPG -ului prin excelență.

Odată cu Cataclysm și Mists of Pandaria, a început un declin inteligibil. Nu pentru că jocurile au fost mai rele. Ci pentru că, fiind active mai mult timp, nu au mai atras atenția gamerilor. Dar ceva a rămas: dorința de a se bucura de World of Warcraft clasic, așa cum era la nivelul 60.

Și în final, Blizzard a fost de acord cu propunerea. El a anunțat că, în 2019, va lansa din nou titlul original sub numele de WoW Classic. Pentru a accesa conținutul gamerii trebuie doar să se aboneze. Nu este necesară dobândirea celei mai recente extinderi, Battle for Azeroth.

După mulți ani de așteptare pentru unii și luni pentru alții, a venit vremea să revină la primii pași ai unui MMORPG care a intrat în viața lor risipind toate îndoielile cu privire la posibilul său succes. 27 august 2019 a fost ziua în care mulți gameri și-au dorit să se întoarcă la Azeroth de altădată.

Conținutul WoW Classic este același cu cel al patch-ului 1.12 din World of Warcraft. A fost ultimul patch înainte de lansarea The Burning Crusade, prima sa extindere. Gamerii se pot bucura de jocul de la început. Cu aspecte și parametri pe care mulți jucători, care au ajuns deja la extinderile în curs, nu le cunosc deloc.

Acest lucru a provocat situații mai puțin curioase. Rapoarte despre presupuse erori în forumurile Blizzard, care, în realitate, erau mecanisme perfect planificate la vremea respectivă. De exemplu, de frica vrăjitorului adversarul începe să alerge cu o viteză foarte mare. Pentru jucătorii care nu au experimentat asta, va fi un sentiment foarte diferit de MMO-ul pe care îl știu acum.

Pentru veterani, va fi o întoarcere într-o lume pe care au încetat să o viziteze cu mult timp în urmă, dar cu cunoștințe pe care nu le aveau atunci. Acum știu jocul mult mai bine. Va produce oare același sentiment? Indiferent dacă sunteți veterani sau jucători începători, WoW Classic promite să fie o experiență pe care nu o puteți ignora.

Ce WoW Classic?

World of Warcraft Classic este practic un joc diferit de cel lansat pentru prima dată în 2004. Printr-un ciclu continuu de actualizări și extinderi, sistemele au fost schimbate, au fost adăugate continente întregi, iar clasele de personaje au fost revizuite de nenumărate ori. Multor persoane le plac aceste schimbări (WoW-ul modern este mai accesibil ca oricând), dar o mulțime de jucători se gândesc cu nostalgie la zilele de altădată ale lui Warcraft și la felul în care se juca.

Până la anunțarea WoW Classic, existau servere private extrem de populare, care au simulat ilegal World of Warcraft așa cum exista în 2004. Dar acum Blizzard a creat o versiune oficială pe care intenționează să o susțină cu actualizări continue.

WoW Classic va fi o recreație aproape exactă a World of Warcraft așa cum a existat în 2006, chiar înainte de a apărea prima extindere. Asta înseamnă că lupta va fi mult mai lentă și mai letală, căutările vor fi mai puțin intuitive și mai dinamice, iar înconjurul lumii va dura mult mai mult. În același timp, WoW Classic va reînvia acea specie hardcore de MMO de care atât de mulți jucători s-au îndrăgostit inițial.

Blizzard dorește să recreeze experiența de a juca WoW între 2004 și 2006, lansând actualizări ale versiunii clasice, respectând aproximativ același program ca în cazul versiunii originale. Ideea este că aceste actualizări vor introduce noi temnițe și caracteristici esențiale, dar nu vor schimba anumite elemente sau abilități – care vor rămâne la fel pe parcursul vieții lui WoW Classic, înrădăcinate în patch-ul 1.12.

Acest joc de luptă atât de iubit de gameri îi determină pe aceștia să-l joace ore întregi. Din acest motiv, este foarte important ca pe timpul sesiunii de gaming ei să stea într-o poziție corespunzătoare pentru a-și proteja sănătatea. Prin urmare, cea mai bună soluție pentru gameri este să opteze pentru niște scaune de gaming de cea mai bună calitate, care să le îmbunătățească experiența de joc, să le permită să aibă o poziție corectă și să se concentreze cât mai bine asupra jocului pentru a se bucura succes.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.